Stian Bruaas

Stian Bruaas

Partner | Eiendomsmegler MNEF
Kompetanse

Bachelor i Eiendomsmegling

Salgsledelse

Jobbe smartere

Verdiskapende rådgivning

Interesser

Familien min

Jakt & friluftsliv

Trening

Lyd og bilde

PropTech

Erfaringer

12 år i meglerbransjen

Co-founder Nordic Bolig

Co-Founder og kjedesjef i W Eiendomsmegling

Co-founder Eie i Bergen

Privatmegleren

Kundetilbakemelding
Meget flink megler med gode kunnskaper om det han driver med. Behagelig personlighet. God oppfølging, alltid tilgjengelig. Får deg som selger til å slappe av.
Geir - selger av Svartedalsvegen 133
Meget flink megler med gode kunnskaper om det han driver med. Behagelig personlighet. God oppfølging, alltid tilgjengelig. Får deg som selger til å slappe av.
Geir - selger av Svartedalsvegen 133
Jeg synes samarbeidet har vært veldig bra og alt har egentlig gått over all forventning. Du får bare skryt fra meg. Du er enkel å ha med å gjøre, hyggelig, svarer ordentlig på (også dumme) spørsmål og gjorde en kjempejobb.
Kaja - selger av St. Hansstredet 26
Takk for eksemplarisk hjelp i forbindelse med salget! Vi stiller gjerne som referanser om ønskelig. Vi har anbefalt deg til alle vi snakker bolig med, og vil fortsette med det. Vi er som sagt veldig godt fornøyd med deg som megler, har absolutt ingen ting å trekke for. Du kom som avtalt på befaringen, og hadde en klar plan på hvordan visning og budrunde skulle gjennomføres for å oppnå best mulig pris. Dette gjorde utslaget for at vi valgte deg i utgangspunktet. Prospekt og annonse var godt gjennomarbeidet og alle relevante aspekter ble trukket frem. Hele prosessen har vært ryddig og alt ble som avtalt. Du har også svart raskt på alle henvendelser, og vært saklig, profesjonell og kunnskapsrik. Vi føler oss sikre på at vi gjorde et riktig valg av megler. Håper vi finner en like god megler når vi skal selge leiligheten vår i Oslo!
Njål & Sonja - Lønborglien 44
Stian har innfridd alle forventningene jeg hadde til en megler. Han har tatt seg av alt av papirarbeid på en svært ryddig og effektiv måte og holdt meg oppdatert på alt jeg har trengt å vite gjennom hele salgsprosessen. Han er alltid presis, fremstår som tillitsvekkende og tar telefonen selv om du ringer klokken 22.00. I tillegg til det vanlige meglerarbeidet har han også hjulpet meg å rydde opp i gjeldsproblemer og ordnet avtaler med flere kreditorer. Det kanskje viktigste punktet er at jeg til syvende og sist sitter igjen med følelsen av å ha gjort et "trygt og ærlig salg", med kjøpere som ikke la skjul på at Stian hadde gitt dem grundig og god oppfølging gjennom hele prosessen. Alt i alt er jeg strålende fornøyd med jobben Stian har gjort, og kan anbefale ham for alle som er ute etter en trygg, effektiv og hyggelig megler som alltid er i godt humør.
Marius - Professor Hansteens gate 81
Vi er veldig fornøyd med den jobben du har gjort i forbindelse med salget av leiligheten vår. Det har vært en ryddig prosess der vi hele tiden har fått god og nyttig informasjon. Du som megler har hele tiden vært svært tilgjengelig for å svare på spørsmål og vi har fått rask tilbakemelding på det vi har lurt på. Vi har hele tiden følt at salget har vært i de beste hender.
Runa & Harald - selgere av Våkleivåsen 234
I forkant av salget av leiligheten var jeg i kontakt med flere anbefalte meglere i Bergen. Stian Bruaas og ble til slutt valgt til denne prosessen grunnet total leveranse. Under hele prosessen var Stian og teamet tilgjengelig morgen og kveld, alt ble levert profesjonelt å tilfredsstillende. Leiligheten ble solgt på første visning til godt over takst. Jeg kan på det sterkeste anbefale Stian Bruaas.
Selger av Apeltunhaugene 195
Jeg er veldig fornøyd med den jobben Stian Bruaas gjorde i forbindelse med salg av leiligheten. Stian er engasjert og brenner for faget. Stiller opp døgnet rundt om det skulle være noe. Råd fra Stian i forbindelse med styling og fotograf fikk frem og forsterket de gode egenskapene ved leiligheten. Vil anbefale Stian på det sterkeste.
Dag - selger av Hopsnesvegen 31
Jeg kontaktet Stian etter tips fra venner som hadde brukt han tidligere. Han opptrådde veldig profesjonelt og engasjert under hele prosessen og ordnet med alt av papirer, styling, foto uten noen problemer eller spørsmål. Jeg skjønte raskt at dette var en megler som virkelig la sjelen i yrket sitt og en som virkelig ville oppnå de beste resultater for selger. Stian viste sin dyktighet som megler ved å oppnå å få 300.000 over takst, noe jeg var veldig fornøyd med. Han holdt meg også oppdatert og var tilgjengelig hele veien under salget. Stian kan virkelig anbefales og jeg kommer garantert til å bruke han i fremtiden.
Christopher - Elvenesvegen 62
Ved å velge Bruaas, sikrer du deg en megler som virkelig brenner for faget sitt! Resultat: "stinn brakke" på visning, ny prisrekord i borettslaget, 510.000,- over verditakst! Jeg vil derfor på det sterkeste anbefale Stian Bruaas.
Fredrik Øksnes
Stian vet hva han driver med. Råtass på salg! Prisrekord i Nattlandsveien. Kan anbefale Stian på det sterkeste og kommer til å bruke han igjen.
Thomas

Boliger