09002622
SOLGT
kr 2 170 000,-
1063
m2
65
m2
SKIEN

Åsas gate 7

Særdeles pen totaloppusset 3- roms vestvendt leilighet. God gjennomført standard. Veranda, hage og platting

Prisantydning
kr 2 170 000,-
Totalpris
kr 2 522 961,-
P-rom
65
m2
BRA
65
m2
Tomtareal
1063
m2
SOVEROM
2
BOLIGtype
Andelsleilighet
eiertype
Andel
etasje
1
felleskostnader
kr 4 362,- pr. mnd.
fellesgjeld
kr 322 001,-
Byggeår
1952
Brage Aasen
Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Åsas gate 7, 3730 SKIEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Skien
Gnr. 300
Bnr. 4607
Snr. 0
Knr. 3807

Eierform

Andel

Kort om eiendommen

Nordic bolig v/ Brage Aasen har gleden av å presentere Åsas gate 7 ! Tiltalende, moderne standard

 • Hele leiligheten er oppusset/totalrenovert i 2015 med nye innvendige overflater i alle rom, ny ovn, nytt bad og nytt kjøkken.
 • Alle rør tilhørende leiligheten er nye, samt en del av det elektriske.
 • Leiligheten er arealeffektiv med en god og praktisk planløsning.
 • Leiligheten disponerer en usjenert hagedel, overbygget veranda, samt solrik platting på ca. 25 kvm.
 • Boligen ligger i svært rolige og barnevennlige omgivelser
 • Borettslaget er godt drevet og det er gjort jevnlige oppgraderinger av bygget
 • Biloppstillingsplass rett inntil leiligheten

  Innhold

  1. etg: gang, stue, kjøkken, bad/wc, 2 soverom Godt med bodplass både i kjeller og på loft

  Byggeår

  1952

  Standard

  Eikeparkett i alle rom. Veggene har tapet og malte plater. Innvendige tak har malt mdf-panel. Boligen har mursteinspipe og vedovn. Bad/vaskerom Veggene har baderomsplater. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin og tørketrommel. Det er elektrisk styrt vifte. Kjøkken Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er integrert kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut Varmtvannstanken er på ca 200 liter. Montert i kjellerbod. Automatsikringer og skjult elektrisk anlegg.

  Modernisering og påkostninger

  2015. Utvendig tak er oppgradert i 2021

  Beskrivelse av tomt

  Felles tomt for borettslaget, egen hagedel foran leiligheten

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  1063m²

  Byggemåte

  Bygningen er oppgradert utvendig og innvendig i 2015 og har liggende kledning og takstein. Malte trevinduer med 2-lags glass. Overbygd veranda med solskjerming. Støpt gulv og tett rekkverk med leskjerm i plexiglass på topprekke.

  Adgang til utleie

  Med godkjennelse fra styret kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre for opptil tre år dersom andelseieren selv, eller personer nevnt i brl § 5-6 første ledd nr. 3, har hatt bosted i minst ett av de to siste årene. Godkjenning kan kun nektes dersom det foreligger saklig grunn eller dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier.

  Oppvarming

  Det er varmekabler på bad. Vedovn i stue. Ellers er panelovner i alle rom unntatt kjøkken.

  Energimerke

  Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme da denne attesten er utført på enkleste måte og sier svært lite om leilighetens energieffektivitet.

  Diverse

  Hvitevarer som ikke er integrert, medfølger ikke i handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra tilstandsrapport, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene. Faste løpende kostnader: For aktuell bolig vil dette være strøm etter forbruk, husleie og innboforsikring.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Finnes ikke i kommunens register Det foreligger ikke ferdigattest fra opprinnelig byggeår. Kommunen opplyser at det ikke foreligger ferdigattest eller bygningstegninger for huset på eiendommen. Det kan derfor ikke dokumenteres at den er godkjent. Kjøper overtar risiko og ansvar for dette.

  Regulerings- og arealplaner

  Eiendommen er i henhold til gjeldende kommunedelplan avsatt til bolig ifølge Skien kommune.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger og vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Borettslag

  Borettslag

  Gimsøy 1 Borettslag

  Om borettslag

  Veldrevet borettslag.

  Org.nr.

  847370092

  Andelsnummer

  22

  Forretningsfører

  Skien Boligbyggelag

  Forkjøpsrett

  Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten lyses ut i etterkant av budaksept.

  Sikringsordning

  Borettslaget betaler kontingent til Skadeforsikringsselskapet Borettslagenes Sikringsordning AS. Dette gjør at borettslaget får dekket manglende innbetaling av felleskostnader etter bestemmelsene i ordningen. Avtalen løper til den blir sagt opp. Vedtak om oppsigelse må gjøres av generforsamlingen (jfr. Lov om burettslag § 5-29), og kan sies opp innen 1.12. hvert år

  Styregodkjennelse

  Ny eier skal godkjennes av styret før overtagelse. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv bærer risikoen for å bli godkjent av styret og at boligen ikke kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. Godkjenning kan kun nektes på saklig grunnlag.

  Borettslagets forsikringsselskap

  IF skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring

  SP0000587899

  Område

  Beliggenhet

  Etablert boligområde på Gimsøy. Barnevennlig og rolig. Kort til skoler, barnehager, Fritidsparken, Herkules m.m.

  Parkering

  Det er egen oppstillingsplass til leiligheten rett utenfor. Meget praktisk og enkelt. Plass til 2 biler !

  Bebyggelse

  4-mannsbolig

  Offentlig kommunikasjon

  Buss

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 2 170 000,-

  Fellesgjeld

  kr 322 001,-

  Omkostninger

  2 170 000,- (Kjøpesum) 322 001,- (Fellesgjeld) ----------------------------------------------------- Omkostninger: 480,- (Tingl.gebyr pantedokument) 480,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 850,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ----------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt inkl. boligkjøpeforsikring) ----------------------------------------------------- 2 492 961,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Totalpris inkl omk

  kr 2 522 961,-

  Formuesverdi primær

  kr 485 813,- pr. 2021

  Formuesverdi sekundær

  kr 1 748 926,- pr. 2021

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Andel fellesformue

  kr 54 179,-

  Felleskostnader

  kr 4 362,- pr. mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget/sameiet kan medføre økning i fellesgjeld/felleskostnadene. Styreleder opplyser at det foreligger/ ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

  Lånebetingelser fellesgjeld

  Spesifikasjon av lån: Lånenummer: 26107316530, Sparebank 1 Telemark Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 02.01.2023: 3.59% pa. Antall terminer til innfrielse: 114 Saldo per 02.01.2023: 12 880 060 Andel av saldo: 322 002 Første termin/første avdrag: 28.09.2021 ( siste termin 28.06.2051 )

  Info om fellesgjeld

  Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiet/borettslaget kan medføre økning i fellesgjeld og fellesutgifter. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i fellesgjeld eller fellesutgifter. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

  Avdrag fellesgjeld

  538

  Regnskap

  Regnskapet for 2021 ble oppgjort med et negativt resultat på kr. 3 897 079,-. Borettslaget har per 31.12.2018 disponible midler på kr. 2 165 966,-. Kopi av budsjett og siste årsregnskap følger vedlagt i salgsoppgaven. Det negative resultatet skyldes: Utgifter til oppgraderinger / vedlikehold

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift/rundskriv, og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Meglerforetaket har plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, avklaring pep, kontroll av reelle rettighetshavere og å innhente informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art). Kundetiltak skjer løpende av alle parter i handelen. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil meglerforetaket ikke kunne etablere kundeforholdet, bistå med handelen eller foreta oppgjør. Det godtas kun inn- og utbetaling fra norsk finansieringsinstitusjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Det er avtalt vederlag på 1,4% av salgssum Tilretteleggingsgebyr kr 8 900,- Visninger: inkludert ! Selgers utlegg er følgende: Betalingsutsettelsesgebyr: kr. 2 250,- Grunnboksutskrifter: kr. 408,- Kommunale opplysninger: kr. 2 463,- Markedspakke Nordic Boost: kr. 15 900,- Oppgjørsgebyr: kr. 5 000,- Tinglysningsgebyr - sikringsobligasjon/urådighet : kr. 480,- Utlegg profesjonell fotograf: kr. 3 500,- Tilstandsrapport kr 7 000,-

  Oppdragsnummer

  09002622

  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Åsas gate 7
  SKIEN

  Åsas gate 7

  Særdeles pen totaloppusset 3- roms vestvendt leilighet. God gjennomført standard. Veranda, hage og platting

  Link til kart
  59.194467
  9.60491

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Brage Aasen
  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler