09002222
SOLGT
kr 2 300 000,-
1196
m2
70
m2
SKIEN

Kverndalsgata 7

Meget pen 3-roms selveierleilighet i sentrum m/garasje

Prisantydning
kr 2 300 000,-
Totalpris
kr 2 358 670,-
P-rom
70
m2
BRA
70
m2
Tomtareal
1196
m2
SOVEROM
2
BOLIGtype
Eierseksjon
eiertype
Eierseksjon
etasje
1
felleskostnader
kr 2 263,- pr. mnd.
fellesgjeld
Byggeår
1977
Brage Aasen
Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Kverndalsgata 7, 3717 SKIEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Skien
Gnr. 300
Bnr. 2362
Snr. 1
Knr. 3807

Eierform

Eierseksjon

Kort om eiendommen

Nordic bolig v/ Brage Aasen har gleden av å presentere Kverndalsgata 7! Meget pen selveierleilighet
Kort om boligen:

 • Flislagt bad
 • Praktisk planløsning
 • Åpen kjøkkenløsning med integrerte hvitevarer
 • Varmepumpe og varme i gulv
 • Sameiet er i gang med oppgraderinger !
  Området:
 • Sentralt utviklingsområde
 • Område i positiv utvikling med bl.a. nye leilighetsbygg rett ved
 • Nærhet til alle byens fasiliteter

  Innhold

  Gang, kontor(brukes nå som soverom, men er ikke godkjent som dette pga størrelse, men det er rømningsvei fra rommet), 2 soverom, stue/kjøkken, gang, bad/vaskerom. Bod i kjeller.

  Byggeår

  1977

  Standard

  Innvendig er det gulv av parkett, laminat og fliser. Veggene har malte plater og mdf plater. Malt støpt himling. Varmekabler under flislagte gulv. Varmefolie under laminat i stue og kjøkken. Boligen har malte glatte dører. Bad/ vaskerom Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Nedfelt servant, veggmontert toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin. Kjøkken Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt. Felles for sameiet.

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  1196.1m²

  Byggemåte

  Murbygning. Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jørn Hansen Tilstandsgraden definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer TIlstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende har fått tilstandsgrad 2: Utvendig - Dør Det er påvist utetthet/åpning mellom dørblad og dørkarm. Dvs. at kald trekk kan oppstå. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Bygget er ikke utført med radonsperre. Bad: Det er påvist avvik i fallforhold til sluk i forhold til krav i forskrift på byggetidspunktet. Vannledninger Det mangler tettemuffer i enden av varerør på rør-irør-system. Følgende har fått tilstandsgrad 3: Ingen For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

  Adgang til utleie

  Seksjonseier kan som hovedregel fritt leie ut sin egen seksjon.

  Oppvarming

  Elektrisk. Det er installert varmepumpe. Og det er varme i gulv.

  Energimerke

  Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme da dette er en svært enkel form for energimerking.

  Diverse

  Hvitevarer som ikke er integrert, medfølger ikke i handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra tilstandsrapport, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene. Faste løpende kostnader: For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, kommunale avgifter, felleskostnader og innboforsikring.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det ikke tinglyst heftelser og rettigheter av betydning

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Megler har tilskrevet Skien kommune og fått opplyst følgende: Det foreligger ferdigattest vedrørende Kverndalsgata 7 datert 21 05 2014

  Regulerings- og arealplaner

  Eiendommen er i henhold til gjeldende kommunedelplan avsatt til bolig ifølge Skien kommune.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger og vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Sameie

  Forretningsfører

  Skien Regnskapskontor AS

  Område

  Beliggenhet

  Sentralt i Skien / Kverndalen, kort til alle sentrumsfasiliteter. Et sentrumsområde i fin utvikling som stadig blir mer populært. Endeleilighet.

  Parkering

  Det følger med parkeringsplass til en bil i garasjekjeller

  Bebyggelse

  Leilighet i lavblokk beliggende i 1.etg.

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 2 300 000,-

  Omkostninger

  2 300 000,- (Kjøpesum) ------------------------------------------------------ Omkostninger: 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 57 500,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 2 300 000,-)) 7 650,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ------------------------------------------------------ 66 320,- (Omkostninger inkl. boligkjøpeforsikring) ------------------------------------------------------ 2 366 320,- (Totalpris inkl. omkostninger inkl. boligkjøpeforsikring)

  Totalpris inkl omk

  kr 2 358 670,-

  Formuesverdi primær

  kr 465 667,- pr. 2020

  Formuesverdi sekundær

  kr 1 676 402,- pr. 2020

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Kommunale avgifter

  kr 7 210,- pr. år

  Info kommunale avgifter

  Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift.

  Felleskostnader

  kr 2 263,- pr. mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Forsikring på bygget samt internett, vaktmestertjeneste og strøm i fellesarealer

  Eiendomsskatt

  kr 2 799,- pr. 2022

  Info eiendomsskatt

  Eiendomsskatten betales via de kommunale avgiftene. Totalt er kommunale avgifter og eiendomsskatt på 7 210,- pr år.

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har ikke tegnet boligselgerforsikring, men har utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift/rundskriv, og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Meglerforetaket har plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, avklaring pep, kontroll av reelle rettighetshavere og å innhente informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art). Kundetiltak skjer løpende av alle parter i handelen. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil meglerforetaket ikke kunne etablere kundeforholdet, bistå med handelen eller foreta oppgjør. Det godtas kun inn- og utbetaling fra norsk finansieringsinstitusjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Oppdragsnummer

  09002222

  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Kverndalsgata 7
  SKIEN

  Kverndalsgata 7

  Meget pen 3-roms selveierleilighet i sentrum m/garasje

  Link til kart
  59.210911
  9.606654

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Brage Aasen
  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler