09002122
SOLGT
kr 3 950 000,-
1001
m2
185
m2
SKIEN

Sandvegen 5

Enebolig med leilighet og ungdomsdel. Tilbaketrukket og barnevennlig beliggenhet. Carport og garasje

Prisantydning
kr 3 950 000,-
Totalpris
kr 4 024 920,-
P-rom
183
m2
BRA
185
m2
Tomtareal
1001
m2
SOVEROM
6
BOLIGtype
Enebolig
eiertype
Selveier
etasje
0
felleskostnader
fellesgjeld
Byggeår
1965
Brage Aasen
Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Sandvegen 5, 3734 SKIEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Skien
Gnr. 220
Bnr. 965
Snr. 0
Knr. 3807

Eierform

Selveier

Kort om eiendommen

Nordic bolig v/ Brage Aasen har gleden av å presentere Sandvegen 5 ! Enebolig med utleieleilighet.
Kort om boligen:

 • Nyoppusset bad
 • 6 soverom totalt
 • 3 bad !
 • Godkjent egen leilighet i kjeller/u.etg
 • Estimert leieinntekter ca 7 000-10 000 pr mnd
 • Alt på en flate i hoveddel
  Området:
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Populært
 • Sentralt med kort til skoler, butikker m.v.
 • Solrikt
 • Usjenert

  Innhold

  Areal og fordeling pr etasje Kjeller: 89 kvm BRA / 87 kvm P-rom 1.etg: 96 kvm BRA / 96 kvm P-rom Følgende rom er inkludert i P-rom: Kjeller: Leilighet: Vindfang, gang, 2 soverom, bad/vaskerom, kjøkken/stue Ungdomsdel: Gang(stuekrok), kjøkken, bad, soverom, vaskenisje m/sluk. 1.etg: Vindfang, gang, kjøkken, 3 soverom , bad, stue m/utgang til terrasse. I tillegg medfølger 1 stk. innvendig bod på ca. 2 kvm og 1 stk. ekstern bod samt garasje.

  Byggeår

  1965

  Standard

  Innvendig er det gulv av parkett, laminat, betong, fliser og belegg. Veggene har tapet, malte plater og betong. Innvendige tak har støpt himling i kjeller og himlingsplater i mdf. Laminat og flis på gulv. Mdf plater på vegger og malt støpt himling. Etasjeskiller er av betongdekke. Boligen har mursteinspipe, åpen peis og peis med innsats. Bad/vaskerom: Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Rommet har innredning med nedfelt servant, toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin. Det er elektrisk styrt vifte. Bad 1. etasje: Dokumentasjon: kontrollerklæringer. Veggene har baderomsplater. Taket er malt. Gulvet har vinylbelegg. Rommet har elektriske varmekabler. Rommet har innredning med nedfelt servant, veggmontert toalett og badekar. Det er elektrisk styrt vifte. Bad er nytt og eier har dokumentasjon på oppbygging. Kjøkken: 1. etg: Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og vannstoppsystem. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Leilighet: Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøkkenventilator med kullfilter. Underetasje: Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøleskap, komfyr og platetopp. Det er kjøkkenventilator med kullfilter.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt. Pent opparbeidet med plen og hage

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  1001.3m²

  Byggemåte

  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jørn Hansen Bygd på jord og leire. Grunnmur i betong. Vegger med bindingsverk med stående kledning og gavler i teglstein. Takstein. Tilstandsgraden definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer TIlstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende har fått tilstandsgrad 2: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på taktekkingen. Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på undertak. Vindskier over inngang har fuktskade. Det er begrenset/dårlig ventilering av takkonstruksjonen. Liten luftespalte ved raft. Det mangler snøfangere på hele eller deler av taket, men det var ikke krav om dette på byggemeldingstidspunktet. Lekkasje i avløp ved inngang. Det er ingen eller liten lufting i nedre kant av kledning mot grunnmur. Vinduer fra byggeår har slitasje og dårlig isolasjonsverdi. Dørvrider mangler på utsiden på terrassedør. Balkonger, terrasser og rom under :Eldre spaltegulv. Innvendig overflater: Arbeider er utført av forrige eier og har bemerkninger på finish. Radon Det er ikke foretatt radonmålinger, og bygget er heller ikke utført med radonsperre. Moderat til lav radonforekomst i området i følge radonkart. Pipe og ildsted: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på pipe. Bad/vaskerom leilighet: Ujevn flislegging og fliser er ikke likt fordelt på vegger. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25mm. Det er påvist skader på innredning. Avskalling i vask. Avskalling i flis ved vannuttak på vegg i dusj. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Høy tett kant mot dusj med spalteåpning. Kun silikon på eikelist ved skyvedør. Kjøkken: Det er kun kullfilterventilator på kjøkkenet og heller ikke andre forserte/mekaniske avtrekksløsninger fra kokesonen. Vaskenisje med sluk ungdomsdel: Konstruksjonen har indikasjoner på feil konstruksjon og bør undersøkes ytterligere eller det må innhentes dokumentasjon på valgt løsning. Rom er ikke bygd som et våtrom. Vannledninger: Mer enn halvparten av forventet brukstid er oppbrukt på innvendige vannledninger. Vannledninger med rør i rør. Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Tomteforhold drenering Mer enn halvparten av forventet levetid på drenering er overskredet. Følgende har fått tilstandsgrad 3: Innvendige trapper: Det er ikke montert rekkverk. Tomteforhold terrengforhold: Terreng faller inn mot bygning. For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

  Adgang til utleie

  Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål. Det er 2 enheter i denne boligen.

  Oppvarming

  Det er vedfyring, varmepumpe, varmekabler og ellers elektrisk oppvarming. Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

  Energimerke

  Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme og dette er en energimerking foretatt på aller enkleste måte av selger som sier lite eller ingenting om hvordan boligens reelle energiforbruk er.

  Diverse

  Hvitevarer som ikke er integrert, medfølger ikke i handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra tilstandsrapport, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene. Faste løpende kostnader: For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, internett, TV, kommunale avgifter/eiendomsskatt, byggforsikring og innboforsikring.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3807/220/965: 15.01.1976 - Dokumentnr: 518 - Bestemmelse om veg Rettighetshaver: Knr:3807 Gnr:220 Bnr:1301 Med flere bestemmelser Gjelder denne registerenheten med flere.

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Megler har tilskrevet Skien kommune og fått opplyst følgende: Det foreligger ferdigattest datert 04.03.1968 Det foreligger også ferdigattest og tegninger for bruksendring av kjeller fra 2020

  Regulerings- og arealplaner

  Uregulert område. Boligområde.

  Vei, vann og avløp

  Offentlig

  Område

  Beliggenhet

  Rolig, tilbaketrukket, solrikt og barnevennlig beliggenhet. Kort til butikker, skole, buss. Kort til turområder, Skien fritidspark, Herkules idrettsforening m.m.

  Adkomst

  Fra offentlig vei

  Parkering

  Både carport og garasje. Ellers plasser på gårdsplass.

  Bebyggelse

  Enebolig med innredet leilighet i kjeller. Garasje og carport.

  Offentlig kommunikasjon

  Buss

  Barnehager og skoler

  Link til barnehager i Skien: https://www.barnehagefakta.no/kommune/3807/skien

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 3 950 000,-

  Omkostninger

  3 950 000,- (Kjøpesum) ------------------------------------------------------ Omkostninger: 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 98 750,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 3 950 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ------------------------------------------------------ 112 570,- (Omkostninger totalt inkl. boligkjøperforsikring) ------------------------------------------------------ 4 062 570 ,- (Totalpris inkl. omkostninger og boligkjøperforsikring)

  Totalpris inkl omk

  kr 4 024 920,-

  Formuesverdi primær

  kr 625 755,- pr. 2023

  Formuesverdi sekundær

  kr 2 252 719,- pr. 2023

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Kommunale avgifter

  kr 19 996,- pr. år

  Info kommunale avgifter

  Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter kan deles opp pr mnd i Skien kommune.

  Eiendomsskatt

  kr 5 214,- pr. 2023

  Info eiendomsskatt

  Eiendomsskatt kan betales pr mnd.

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning. Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift/rundskriv, og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Meglerforetaket har plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, avklaring pep, kontroll av reelle rettighetshavere og å innhente informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art). Kundetiltak skjer løpende av alle parter i handelen. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil meglerforetaket ikke kunne etablere kundeforholdet, bistå med handelen eller foreta oppgjør. Det godtas kun inn- og utbetaling fra norsk finansieringsinstitusjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Det er avtalt vederlag på 1,2% av salgssum Tilretteleggingsgebyr kr 11 500,- Visninger: inkludert ! Nordic Bolig Skien tar ikke ekstra for visninger. Selgers utlegg er følgende: Betalingsutsettelsesgebyr: kr. 2 250,- Grunnboksutskrifter: kr. 408,- Kommunale opplysninger: kr. 2 468,- Markedspakke Nordic Boost: kr. 15 900,- Oppgjørsgebyr: kr. 5 000,- Tinglysningsgebyr - sikringsobligasjon/urådighet : kr. 585,- Utlegg profesjonell fotograf: kr. 4 500,- Takstmann/tilstandsrapport kr 16 500,

  Oppdragsnummer

  09002122

  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Sandvegen 5
  SKIEN

  Sandvegen 5

  Enebolig med leilighet og ungdomsdel. Tilbaketrukket og barnevennlig beliggenhet. Carport og garasje

  Link til kart
  59.181121
  9.603029

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Brage Aasen
  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler