09001522
SOLGT
kr 1 460 000,-
998
m2
m2
SKIEN

Boligtomt Jønnevallia

Jønnevall - Skien - Boligtomt på 998 kvm uten byggeklausul

Prisantydning
kr 1 460 000,-
Totalpris
kr 1 497 670,-
P-rom
m2
BRA
m2
Tomtareal
998
m2
SOVEROM
0
BOLIGtype
Tomt
eiertype
Selveier
etasje
0
felleskostnader
fellesgjeld
Byggeår
Brage Aasen
Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Boligtomt Jønnevallia, 3721 SKIEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Skien
Gnr. 53
Bnr. 82
Snr. 0
Knr. 3807

Eierform

Selveier

Kort om eiendommen

Nordic bolig v/ Brage Aasen har gleden av å presentere boligtomt - Jønnevallia! Ingen byggeklausul
Kort om tomten

 • 998,5 kvm eiendomstomt
 • Flat og klargjort
 • Gnr 53 Bnr 82 i Skien kommune
 • Vann og kloakk er lagt til
 • Fiber
  Området:
 • Utsikt
 • Rolig område
 • Barnevennlig

  Beskrivelse av tomt

  Ved overdragelse av ubebygde tomter kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet for overdragelsen. Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand. Det er ny eier som bærer risikoen for å få godkjenning av tiltak på eiendommen. Vi oppfordrer derav interessenter til å kontakte Skien kommune for informasjon om hva som kan bygges på eiendommen/søknadsprosessen/etc.

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  998m²

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Ingen spesielle heftelser registrert

  Regulerings- og arealplaner

  Regulert til boligbebyggelse

  Vei, vann og avløp

  Offentlig

  Konsesjon

  Tomt: Ved overdragelse av ubebygde tomter kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet for overdragelsen (grønt skjema). Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand.Det er kjøper som bærer ansvar og risko for at søknad om egenerklæring blir godkjent av kommunen.

  Område

  Beliggenhet

  Tomten har en barnevennlig og rolig beliggenhet i et etablert boligområde. Vann og kloakk er lagt klart i tomten. Fiber er også lagt ved. For å finne tomten på kartet (1881 osv) så kan man søke opp Jønnevallia 30 f eks. Sannsynlig adresse på denne eiendommen vil nok bli Jønnevallia 32 Kontakt megler for en hyggelig prat om tomten Bud kan mottas !

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 1 460 000,-

  Omkostninger

  1 460 000,- (Kjøpesum) ------------------------------------------------------ Omkostninger: 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 36 500,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 1 460 000,-)) ------------------------------------------------------ 37 670,- (Omkostninger totalt) ------------------------------------------------------ 1 497 670,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Totalpris inkl omk

  kr 1 497 670,-

  Info formuesverdi

  Ikke fastsatt

  Info eiendomsskatt

  Ikke fastsatt

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Skjøtet tinglyses så raskt oppgjør er mottatt

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift/rundskriv, og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Meglerforetaket har plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, avklaring pep, kontroll av reelle rettighetshavere og å innhente informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art). Kundetiltak skjer løpende av alle parter i handelen. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil meglerforetaket ikke kunne etablere kundeforholdet, bistå med handelen eller foreta oppgjør. Det godtas kun inn- og utbetaling fra norsk finansieringsinstitusjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag er avtalt til 25 000,- Øvrig er direkte utlegg. Oppgjørsgebyr 7 250,- Grunnboksutskrifter 408,- Markedspakke 15 900,-, Sikringsobligasjon 585,-. Kommunale opplysninger ca 1000,-

  Oppdragsnummer

  09001522

  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Boligtomt Jønnevallia
  SKIEN

  Boligtomt Jønnevallia

  Jønnevall - Skien - Boligtomt på 998 kvm uten byggeklausul

  Link til kart
  0
  0

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Brage Aasen
  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler