09001422
SOLGT
kr 1 950 000,-
224
m2
97
m2
SKIEN

Åfosskleiva 25

Selveier rekkehus. Lyst og pent med bl.a. oppusset bad

Prisantydning
kr 1 950 000,-
Totalpris
kr 1 974 920,-
P-rom
90
m2
BRA
97
m2
Tomtareal
224
m2
SOVEROM
3
BOLIGtype
Rekkehus
eiertype
Selveier
etasje
2
felleskostnader
fellesgjeld
Byggeår
1976
Brage Aasen
Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Åfosskleiva 25, 3731 SKIEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Skien
Gnr. 212
Bnr. 408
Snr. 0
Knr. 3807

Eierform

Selveier

Kort om eiendommen

Nordic bolig v/ Brage Aasen har gleden av å presentere Åfosskleiva 25 ! Pent oppusset rekkehus
Kort om boligen:

 • Praktisk planløsning
 • Flislagt oppusset bad
 • Lyse flater
 • Egen hage
 • Lyst og moderne
 • Del av nabotomt medfølger
  Området:
 • Åfoss er fint for barnefamilier
 • Rolig
 • Barnevennlig

  Innhold

  Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 51 kvm BRA / 44 kvm P-rom 2.etg: 46 kvm BRA / 46 kvm P-rom Leiligheten går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Gang, stue og kjøkken 2.etg: Gang, bad, wc og 3 soverom I tillegg medfølger 1 stk. innvendig bod på ca. 3 kvm og 1 stk. ekstern bod på ca. 4 kvm Med boligen føler 1/6 del eieforhold av nabotomt (Åfosskleiva 19) som det evnt. kan vurderes å bygge carport/garasje i samråd med de andre i sameiet.

  Byggeår

  1976

  Standard

  Innvendig er det gulv av laminat og fliser. Veggene har tapet, trepanel og malte plater. Malte siporeks elementer i himling og malte plater i 2 etasje. Dekorstein på pipe i stue. Boligen har malt tretrapp. Innvendig har boligen malte glatte dører. Bad/vaskerom: Veggene har baderomsplater. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Malt furukjøkken. Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. Wc har belegg på gulv og baderomsplater på vegger.

  Beskrivelse av tomt

  Selveid tomt. Eiere av denne boligen eier også 1/6 i Gnr 212 Bnr 554 (Åfosskleiva 19) Realsameie.

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  223.6m²

  Byggemåte

  Taktekkingen er av betongtakstein. Takrenner, nedløp og beslag i plastbelagt stål fra 2005. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende bordkledning. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass og PVC vinduer med 2-lags glass. Bygningen har krypkjeller under elementdekke. Støpte vegger og ferdige elementer i himlinger.

  Adgang til utleie

  Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

  Oppvarming

  Varmepumpe. Det er vedfyring i stue. Varmekabler på bad. Varmekabler i gang nede.

  Diverse

  Løse garderobeskap på soverom medfølger ikke(vanligvis skal slikt medfølge)

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Rett på 1/6 andel av nabotomt

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Vedlagt salgsoppgaven

  Regulerings- og arealplaner

  Eiendommen er i henhold til gjeldende kommunedelplan avsatt til bolig ifølge Skien kommune.

  Vei, vann og avløp

  Offentlig

  Område

  Beliggenhet

  Åfoss ligger med kort bilvei fra Skien. Åfoss er et barnevennlig og rolig område med økende populæritet.

  Parkering

  Parkering rett utenfor. Med boligen føler 1/6 del av nabotomt som det evnt. kan vurderes å bygge carport/garasje i samråd med de andre i sameiet.

  Bebyggelse

  Bolig i kjede. Rekkehus.

  Offentlig kommunikasjon

  Buss

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 1 950 000,-

  Omkostninger

  1 950 000,- (Kjøpesum) ------------------------------------------------------ Omkostninger: 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 48 750,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum:1 950 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ------------------------------------------------------ 62 570,- (Omkostninger totalt inkl. boligkjøperforsikring) ------------------------------------------------------ 2 012 570,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Totalpris inkl omk

  kr 1 974 920,-

  Formuesverdi primær

  kr 544 753,- pr. 2020

  Formuesverdi sekundær

  kr 1 961 111,- pr. 2020

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Kommunale avgifter

  kr 12 290,- pr. år

  Eiendomsskatt

  kr 2 633,- pr. 2022

  Info eiendomsskatt

  Eiendomsskatten betales via kommunale avgifter

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning. Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift/rundskriv, og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Meglerforetaket har plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, avklaring pep, kontroll av reelle rettighetshavere og å innhente informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art). Kundetiltak skjer løpende av alle parter i handelen. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil meglerforetaket ikke kunne etablere kundeforholdet, bistå med handelen eller foreta oppgjør. Det godtas kun inn- og utbetaling fra norsk finansieringsinstitusjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Det er avtalt vederlag på 1,3% av salgssum Tilretteleggingsgebyr kr 12 900,- Visninger: inkludert ! Selgers utlegg er følgende: Betalingsutsettelsesgebyr: kr. 2 250,- Grunnboksutskrifter: kr. 408,- Kommunale opplysninger: kr. 2 468,- Markedspakke Nordic Boost: kr. 15 900,- Oppgjørsgebyr: kr. 5 000,- Tinglysningsgebyr - sikringsobligasjon/urådighet : kr. 585,- Utlegg profesjonell fotograf: kr. 4 500,- Takstmann/tilstandsrapport kr 12 000,-

  Oppdragsnummer

  09001422

  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Åfosskleiva 25
  SKIEN

  Åfosskleiva 25

  Selveier rekkehus. Lyst og pent med bl.a. oppusset bad

  Link til kart
  59.202382
  9.536607

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Brage Aasen
  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler