09001323
SOLGT
kr 4 850 000,-
3411
m2
176
m2
SKIEN

Stulenvegen 211

Familiebolig med stor stall og eiendomstomt på 3,4 mål i landlige, barnevennlig, rolige omgivelser.

Prisantydning
kr 4 850 000,-
Totalpris
kr 4 972 420,-
P-rom
172
m2
BRA
176
m2
Tomtareal
3411
m2
SOVEROM
5
BOLIGtype
Enebolig
eiertype
Selveier
etasje
0
felleskostnader
fellesgjeld
Byggeår
1947
Brage Aasen
Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Stulenvegen 211, 3721 SKIEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Skien
Gnr. 16
Bnr. 6
Snr. 0
Knr. 3807

Eierform

Selveier

Kort om eiendommen

Nordic Bolig v/Brage Aasen har gleden av å presentere Stulenvegen 211 En forholdsvis sjelden type eiendom i idylliske, landlige omgivelser. Smaken av det gode liv på landet får du her, men avstanden til Skien sentrum er allikevel ikke lang. Boligen er vesentlig oppgradert senere år med nyere bad og åpen, fin kjøkkenløsning. Lyse, moderne farger og tiltalende overflater. Boligen har 4(5) soverom og bl.a. en ungdomsdel i 2. etg. Hestehold: Det er stall på eiendommen med 7 bokser, salrom og stort høyloft. 2 havnhager. God parkering på gårdsplass og i carport. Tilstandsrapporten er på plass nå (20.juli) og kan finnes som vedlegg

Innhold

Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 127 kvm BRA / 127 kvm P-rom 2.etg: 49 kvm BRA / 45 kvm P-rom Huset går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Entre, stue, kjøkken, bad, vaskerom, 3 soverom 2.etg: Soverom, stue, oppholdsrom/ungdomsdel/soverom I tillegg medfølger stor stall og uthus/garasje/carport.

Byggeår

1947

Standard

Innvendig er det gulv av parkett og laminat. Veggene har mdf-plater panel og tapet. Innvendige tak har trepanel. Og mdf-panel. Bad Det er flis på gulv/ vegg og mdf-panel i innvendig tak. Rommet inneholder badekar, veggmontert toalett og servant m/ innredning. Ventilasjon via vifte på yttervegg. Rommet er oppgradert i 2017 som egeninnsats. Vaskerom Det er flis på gulv/ vegg og panel i innvendig tak. Rommet inneholder vaskekar, servant m/ innredning, dusjkabinett og opplegg til vaskemaskin. Kjøkken Kjøkkenet har innredning med glatte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er intregrert oppvaskmaskin, platetopp, gassbluss, micro og stekeovn.

Modernisering og påkostninger

Bad/kjøkken og overflater inne er modernisert. Mye av det elektriske er også oppgradert med bl.a nyere sikringsskap.

Beskrivelse av tomt

Tomten er stor og foruten å inneholde en stor stall og garasje/uthus så er det en stor gruset gårdsplass og fine områder for hester. Se for øvrig bilde med skisse over tomtegrensene.

Tomtetype

Eiet

Tomteareal

3410.7m²

Byggemåte

Taktekkingen er av betongtakstein. Deler av takstein er fra 2003. Beslag i plastbelagt stål. Deler av takrenner i plast. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har stående / liggende bordkledning. Både grovt og lett bindingsverk. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Bygningen har PVC vinduer med 2-lags glass.

Adgang til utleie

Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

Oppvarming

Det er vedovn installert. Varmepumpe. For øvrig panelovner. For ordens skyld opplyses det om at det ikke er installert panelovner i alle rom

Energimerke

Energimerking er utført av takstmann og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme da dette er en enkel form for energimerking.

Diverse

Faste løpende kostnader: For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, fiber, kommunale avgifter, byggforsikring og innboforsikring.

Radonmåling

Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

Offentlige forhold

Tinglyste heftelser og rettigheter

På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3807/16/6: 27.04.1987 - Dokumentnr: 7350 - Jordskifte SAK 9/84 Gjelder denne registerenheten med flere 15.09.1945 - Dokumentnr: 400926 - Registrering av grunn Denne matrikkelenhet opprettet fra: Knr:3807 Gnr:16 Bnr:2 01.01.2020 - Dokumentnr: 1525738 - Omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:0806 Gnr:16 Bnr:6

Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

Det foreligger ikke ferdigattest på eneboligen fra opprinnelig byggeår. Foreligger ferdigattest for tilbygg. Foreligger ikke ferdigattest på stall. De originale tegninger stemmer ikke med dagens bruk. Kjøper påtar seg risikoen for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, for alle ovennevnte ulovlige forhold, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Det kan være krav i lov, forskrift og planverk som ikke er eller kan oppfylles, i så fall vil kommunen kunne kreve at evt. rom settes tilbake til opprinnelig godkjent stand. Bygningstegninger stemplet av kommunen viser at byggesøknad er blitt godkjent. Kjøper overtar risiko og ansvar for dette.

Regulerings- og arealplaner

Området er et LNFR området. Altså et område regulert for hovedsakelig landbrukseiendommer. Det er med andre ord liten sjans for tett boligbebyggelse i området. Da må det en kommunal omregulering til. Som kan være en politisk prosess som er omfattende.

Vei, vann og avløp

Eiendommen er tilknyttet offentlig vei og vann via private stikk- og fellesledninger. Septiktank tømmes ca annethvert år. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger og vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

Konsesjon

Ved overdragelse av bolig med tomt på over 2 mål kreves det egenerklæring om konsesjonsfrihet for overdragelsen (grønt skjema). Det er en forutsetning for avtalen at egenerklæringsskjema om konsesjonsfrihet fylles ut av kjøper, og at denne godkjennes av kommunen før overtakelse av eiendommen finner sted. Det vil ikke kunne foretas oppgjør før egenerklæringsskjema foreligger i signert og godkjent stand. Det er kjøper som bærer ansvar og risko for at søknad om egenerklæring blir godkjent av kommunen.

Område

Beliggenhet

Landlig og rolig beliggende med kort vei til badeplass på Slettevannet. Det er kun ca 10 minutters kjøring til Skien sentrum..

Adkomst

Det er adkomst som deles med flere eiendommer fra kommunal vei

Parkering

Carport, evnt på gårdsplass

Bebyggelse

Frittliggende enebolig. Stall og uthus/carport.

Barnehager og skoler

Link til barnehager i Skien https://www.skien.kommune.no/barnehage/barnehagene-i-skien/

Økonomi

Prisantydning

kr 4 850 000,-

Omkostninger

4 850 000,- (Kjøpesum) ------------------------------------------------------ Omkostninger: 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 121 250,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 4 850 000,-)) 15 050,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ------------------------------------------------------ 137 470,- (Omkostninger totalt inkl boligkjøperforsikring) ------------------------------------------------------ 4 987 470,- (Totalpris inkl. omkostninger og boligkjøperforsikring)

Totalpris inkl omk

kr 4 972 420,-

Formuesverdi primær

kr 735 012,- pr. 2021

Formuesverdi sekundær

kr 2 646 043,- pr. 2021

Info formuesverdi

For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

Kommunale avgifter

kr 6 669,- pr. år

Info kommunale avgifter

I Skien kommune kan man betale de kommunale avgiftene pr mnd. Eiendomsskatt faktureres sammen med de kommunale avgiftene. Kommunale avgifter inkludert eiendomsskatt er 12 813,- pr år.

Eiendomsskatt

kr 6 143,- pr. 2023

Info eiendomsskatt

Faktureres sammen med de kommunale avgiftene.

Øvrige kjøpsforhold

Betalingsvilkår

Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

Overtagelse

Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning. Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

Budgivning

Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

Avhendingsloven

Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

Boligselgerforsikring

Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

Boligkjøperforsikring

Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen. Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

Personopplysningsloven

I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

Meglers vederlag

Det er avtalt vederlag på 1% av salgssum Tilretteleggingsgebyr kr 9 900,- Visninger: inkludert ! Nordic Bolig Skien tar ikke ekstra for visninger. Selgers utlegg er følgende: Betalingsutsettelsesgebyr: kr. 2 250,- Grunnboksutskrifter: kr. 408,- Kommunale opplysninger: kr. 2 463,- Markedspakke Nordic Boost: kr. 15 900,- Oppgjørsgebyr: kr. 5 000,- Tinglysningsgebyr - sikringsobligasjon/urådighet : kr. 585,- Utlegg profesjonell fotograf og takstmann kommer i tillegg

Oppdragsnummer

09001323

Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
No items found.
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Kart

Stulenvegen 211
SKIEN

Stulenvegen 211

Familiebolig med stor stall og eiendomstomt på 3,4 mål i landlige, barnevennlig, rolige omgivelser.

Link til kart
59.281697
9.541049

Meld interesse

Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Brage Aasen
Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler