09001322
SOLGT
kr 1 200 000,-
8375
m2
53
m2
SKIEN

Nyhusvegen 14

Praktisk og lettstelt 2-roms leilighet med lave felleskostnader. Heis.

Prisantydning
kr 1 200 000,-
Totalpris
kr 1 217 476,-
P-rom
50
m2
BRA
53
m2
Tomtareal
8375
m2
SOVEROM
1
BOLIGtype
Andelsleilighet
eiertype
Andel
etasje
2
felleskostnader
kr 4 000,- pr. mnd.
fellesgjeld
kr 86 516,-
Byggeår
1979
Brage Aasen
Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Nyhusvegen 14, 3726 SKIEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Skien
Gnr. 2
Bnr. 564
Snr. 1
Knr. 3807

Eierform

Andel

Kort om eiendommen

Nordic Bolig v/ Brage Aasen har gleden av å presentere Nyhusvegen 14
Kort om boligen:

 • Praktisk planløsning
 • Kjøkken oppgradert 2017
 • Heis
 • Lav fellesgjeld
 • En fin inngang til boligmarkedet
  Området:
 • Rett ved Gulsetsenteret
 • Flotte turområder i nærheten
 • Nær skole, barnehage og butikker

  Innhold

  Leiligheten går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: Gang, bad, stue/kjøkken, soverom. Fra stuen er det utgang til balkong. I tillegg medfølger 1 stk. bod i kjeller Felles rom til sykler. Det er heis i bygget.

  Byggeår

  1979

  Standard

  Malte flater og laminat på gulv. Kjøkken er oppgradert i 2017. Elektrisk markise

  Modernisering og påkostninger

  Kjøkken oppgradert 2017

  Beskrivelse av tomt

  Felles for borettslaget. Festet tomt. Festeavgift er inkludert i husleien

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  8375m²

  Byggemåte

  Betongkonstruksjon

  Adgang til utleie

  Med godkjennelse fra styret kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre for opptil tre år dersom andelseieren selv, eller personer nevnt i brl § 5-6 første ledd nr. 3, har hatt bosted i minst ett av de to siste årene. Godkjenning kan kun nektes dersom det foreligger saklig grunn eller dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier.

  Oppvarming

  Elektrisk

  Diverse

  Hvitevarer som ikke er integrert, medfølger ikke i handelen. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Ingen spesielle heftelser

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Brukstillatelse vedlagt i salgsoppgaven

  Regulerings- og arealplaner

  Boligen ligger i et område som besår både av næring og bolig.

  Vei, vann og avløp

  Offentlig

  Borettslag

  Borettslag

  Gulsetjordet Borettslag

  Om borettslag

  Veldrevet borettslag med god økonomi

  Org.nr.

  950152486

  Andelsnummer

  4131

  Forretningsfører

  Skien Boligbyggelag

  Forkjøpsrett

  Øvrige andelseiere i borettslaget og medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten lyses ut i etterkant av budaksept.

  Sikringsordning

  Ja

  Styregodkjennelse

  Ny eier skal godkjennes av styret før overtagelse. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv bærer risikoen for å bli godkjent av styret og at boligen ikke kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. Godkjenning kan kun nektes på saklig grunnlag.

  Vedtekter

  Vedlagt i salgsoppgaven

  Område

  Beliggenhet

  Gulsetjordet borettslag ligger sentralt på Gulset, og er tilknyttet Gulsetsenteret. Rett i nærheten ligger Gulsetmarka med flotte turområder og badevann. Skole, idrettsanlegg, svømmehall, barnehage ligger i nærheten. God bussforbindelse. Leiligheten ligger fint til i 2. etasje med en hyggelig balkong vendt mot nordvest. Heis fra felles inngangsparti Velkommen til Nyhusvegen14 og en lettstelt leilighet!

  Parkering

  Felles biloppstillingsplasser. Borettslaget har noen garasjer. Ventelisteordning.

  Bebyggelse

  Lavblokk

  Offentlig kommunikasjon

  Buss

  Barnehager og skoler

  Gulset barneskole og ungdomsskole.

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 1 200 000,-

  Fellesgjeld

  kr 86 516,-

  Omkostninger

  1 200 000,- (Kjøpesum) 86 516,- (Fellesgjeld) ----------------------------------------------------- Omkostninger: 480,- (Tingl.gebyr pantedokument) 480,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 850,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ----------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt inkludert boligkjøperforsikring) ----------------------------------------------------- 1 294 326,- (Totalpris inkl. omkostninger)

  Totalpris inkl omk

  kr 1 217 476,-

  Formuesverdi primær

  kr 375 328,- pr. 2020

  Formuesverdi sekundær

  kr 1 351 181,- pr. 2020

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Andel fellesformue

  kr 88 261,-

  Felleskostnader

  kr 4 000,- pr. mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Kommunale avgifter, forsikring på bygget, TV/internett, avsetning til diverse vedlikehold, utgifter til regnskapsfører og festeavgift. Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i fellesgjeld. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene. Borettslaget vurderer oppgradering av vinduer/isolere ved veranda. Budsjett er ikke satt opp på dette foreløpig.

  Lånebetingelser fellesgjeld

  Bank: Sparebank1 Telemark Restgjeld hele borettslaget: 3 287 614 Restgjeld per: 060922 Rentevilkår: 2,34% Term. Per. År: 4 Type rente: Annuitetslån Sikringsordning fellesgjeld: ja

  Info om fellesgjeld

  Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiet/borettslaget kan medføre økning i fellesgjeld og fellesutgifter. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i fellesgjeld eller fellesutgifter. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

  Avdrag fellesgjeld

  219

  Regnskap

  Regnskapet for 2018 ble oppgjort med et positivt resultat på kr. 443 046,-. Borettslaget har per 31.12.2018 disponible midler på kr. 3 238 145,-. Kopi av budsjett og siste årsregnskap følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning. Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Boligselgerforsikring

  Det er ikke tegnet boligselgerforsikring

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift/rundskriv, og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Meglerforetaket har plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, avklaring pep, kontroll av reelle rettighetshavere og å innhente informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art). Kundetiltak skjer løpende av alle parter i handelen. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil meglerforetaket ikke kunne etablere kundeforholdet, bistå med handelen eller foreta oppgjør. Det godtas kun inn- og utbetaling fra norsk finansieringsinstitusjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Det er avtalt vederlag på 2% av salgssum Tilretteleggingsgebyr kr 8 900,- Visninger: inkludert ! Selgers utlegg er følgende: Eierskiftegebyr Skien bbl: 6 115,- Skien bbl opplysninger/regnskap m.v.: 3 870,- Betalingsutsettelsesgebyr: kr. 2 250,- Grunnboksutskrifter: kr. 408,- Kommunale opplysninger: kr. 1 000,- Markedspakke Nordic Boost: kr. 15 900,- Oppgjørsgebyr: kr. 5 000,- Tinglysningsgebyr - sikringsobligasjon/urådighet : kr. 480,- Utlegg profesjonell fotograf: kr. 4 500,-

  Oppdragsnummer

  09001322

  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Nyhusvegen 14
  SKIEN

  Nyhusvegen 14

  Praktisk og lettstelt 2-roms leilighet med lave felleskostnader. Heis.

  Link til kart
  0
  0

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Brage Aasen
  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler