09001222
SOLGT
kr 2 950 000,-
977
m2
148
m2
SKIEN

Bjørntvedtvegen 130

Frittliggende enebolig i etablert boligområde. Barnevennlig og med romslig hage

Prisantydning
kr 2 950 000,-
Totalpris
kr 2 874 920,-
P-rom
148
m2
BRA
148
m2
Tomtareal
977
m2
SOVEROM
3
BOLIGtype
Enebolig
eiertype
Selveier
etasje
0
felleskostnader
fellesgjeld
Byggeår
1957
Brage Aasen
Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Bjørntvedtvegen 130, 3735 SKIEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Skien
Gnr. 221
Bnr. 803
Snr. 0
Knr. 3807

Eierform

Selveier

Kort om eiendommen

Nordic bolig v/ Brage Aasen har gleden av å presentere Bjørntvedtvegen 130 ! Enebolig med romslig tomt
Kort om boligen:

 • Innredet flislagt kjeller med varmekabler
 • Praktisk planløsning
 • 3 soverom
  Området:
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Nær butikkområder
 • tilbaketrukket fra veien

  Innhold

  Areal og fordeling pr etasje Kjeller: 52 kvm BRA / 52 kvm P-rom 1.etg: 56 kvm BRA / 56 kvm P-rom 2.etg: 40 kvm BRA / 40 kvm P-rom Eneboligen går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Vindfang, wc , trapperom, kjøkken, stue, spisestue 2.etg: Trapperom, gang, 3 soverom Kjeller: Trapperom, gang, bad/vaskerom, kjellerstue Utebod og garasje

  Byggeår

  1957

  Standard

  Innvendig er det gulv av parkett, furu og fliser. Veggene har tapet, trepanel og betong. Innvendige tak har trepanel. Trekte tak i stue. Boligen har mursteinspipe og vedovn. Bad/vaskerom Malte pussede vegger, flis på vegg i dusj. Taket har panel. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Rommet har innredning med nedfelt servant, toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg for vaskemaskin. Kjøkkenet i eik har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av heltre Wc og vask. Parkett på gulv og malt panel på vegg og himling. Kjeller med flislagt gulv og varmekabler i hele kjelleren.

  Beskrivelse av tomt

  Eiet tomt. Flat opparbeidet med plen, trær og planter.

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  977m²

  Byggemåte

  Bygd på jord/sandgrunn og leirmasser. Støpte grunnmurer. Murvegger i kjeller. Taktekkingen er av betongtakstein. Veggene har bindingsverkskonstruksjon. Fasade/kledning har stående bordkledning. Takkonstruksjonen har sperrekonstruksjon. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Støpt trapp til inngang.

  Adgang til utleie

  Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

  Oppvarming

  Det er vedovn. Varmepumpe er montert. Varmekabler i kjelleren. Ellers er det elektrisk oppvarming.

  Diverse

  Hvitevarer som ikke er integrert, medfølger ikke i handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte tilstandsrapport og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra brann/feiervesen på eiendommen. Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra tilstandsrapport, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3807/221/803: 11.10.1969 - Dokumentnr: 4014 - Bestemmelse om bebyggelse Rettighetshaver: Knr:3807 Gnr:221 Bnr:818 Byggeforbud på nærmere angitt avstand 06.04.1987 - Dokumentnr: 6341 - Bestemmelse om vannledn. Rettighet hefter i: Knr:3807 Gnr:221 Bnr:1836 Henv. megler dersom spørsmål om dette. Dette er eldre historiske rettigheter.

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Finnes ikke i kommunens arkiver. Dette er ikke unormalt på eldre eneboliger. Kommunen melder om at huset ble godkjent i 1955. Garasjen i 1962. Det gjøres oppmerksom på at det ikke utstedes ferdigattest for ikke-avsluttede byggesaker/byggemeldinger som er fra før 1. januar 1998. Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen, men bygningstegninger stemplet av kommunen viser at byggesøknad er blitt godkjent. Kjøper overtar risiko og ansvar for dette. Det finnes ikke ferdigattest for arbeid/oppgradering av kjeller. Følgende rom i boligen er innredet og tatt i bruk men ikke søkt om hos kommunen, og heller derfor ikke godkjent for varig opphold: Kjeller(bortsett fra bad)

  Regulerings- og arealplaner

  Regulert til bolig i følge kommuneplanens arealdel

  Vei, vann og avløp

  Offentlig vann. Septiktank. Tømmes av kommunen.

  Område

  Beliggenhet

  Boligen ligger tilbaketrukket fra vei, barnevennlig og skjermet for nærtrafikk. Kort til forretningsområdet på Kjørbekk, fritidsparken og Herkules kjøpesenter.

  Parkering

  På gårdsplass. Liten, enkel garasje

  Bebyggelse

  Enebolig fra 1957. Garasje fra 1957. Utvendig bod.

  Offentlig kommunikasjon

  Buss

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 2 950 000,-

  Omkostninger

  2 950 000,- (Kjøpesum) ------------------------------------------------------ Omkostninger: 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 73 750,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 2 950 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ------------------------------------------------------ 87 570,- (Omkostninger totalt inkludert boligkjøperforsikring) ------------------------------------------------------ 3 037 570,- (Totalpris inkl. omkostninger og boligkjøperforsikring)

  Totalpris inkl omk

  kr 2 874 920,-

  Formuesverdi primær

  kr 565 284,- pr. 2020

  Formuesverdi sekundær

  kr 2 035 023,- pr. 2020

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Kommunale avgifter

  kr 14 479,- pr. år

  Info kommunale avgifter

  Kommunale avgifter inkluderer vann, tømming av septiktank, tilsyn avløpsanlegg renovasjon, feiegebyr, eiendomsskatt.

  Eiendomsskatt

  kr 4 524,- pr. 2022

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning. Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via en telefon, e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift/rundskriv, og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Meglerforetaket har plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, avklaring pep, kontroll av reelle rettighetshavere og å innhente informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art). Kundetiltak skjer løpende av alle parter i handelen. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil meglerforetaket ikke kunne etablere kundeforholdet, bistå med handelen eller foreta oppgjør. Det godtas kun inn- og utbetaling fra norsk finansieringsinstitusjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Det er avtalt vederlag på 1,1% av salgssum Tilretteleggingsgebyr kr 12 900,- Visninger: inkludert ! Selgers utlegg er følgende: Betalingsutsettelsesgebyr: kr. 2 250,- Grunnboksutskrifter: kr. 408,- Kommunale opplysninger: kr. 2 936,- Markedspakke Nordic Boost: kr. 15 900,- Oppgjørsgebyr: kr. 5 000,- Tinglysningsgebyr - sikringsobligasjon/urådighet : kr. 585,- Utlegg profesjonell fotograf: kr. 4 500,- Tilstandsrapport kr 16 500,-

  Oppdragsnummer

  09001222

  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Bjørntvedtvegen 130
  SKIEN

  Bjørntvedtvegen 130

  Frittliggende enebolig i etablert boligområde. Barnevennlig og med romslig hage

  Link til kart
  59.17504
  9.607173

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Brage Aasen
  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler