09000922
SOLGT
kr 2 100 000,-
527
m2
197
m2
LANGESUND

Baneveien 14

Stor oppusset tomannsbolig. 3 soverom i hver etasje. (Ny prisantydning, endret 15. mars)

Prisantydning
kr 2 100 000,-
Totalpris
kr 2 153 670,-
P-rom
192
m2
BRA
197
m2
Tomtareal
527
m2
SOVEROM
6
BOLIGtype
Enebolig
eiertype
Selveier
etasje
0
felleskostnader
fellesgjeld
Byggeår
1913
Brage Aasen
Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Baneveien 14, 3970 LANGESUND

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Bamble
Gnr. 106
Bnr. 301
Snr. 0
Knr. 3813

Eierform

Selveier

Kort om eiendommen

Nordic bolig v/ Brage Aasen har gleden av å presentere Baneveien 14! Stor tomannsbolig m/6 soverom
Kort om boligen:

 • Oppgradert tomannsbolig
 • 3 soverom i hver etasje
 • Praktisk planløsning
 • Bo i en del og lei ut den andre eller lei ut hele boligen
  Området:
 • Sentralt i Langesund
 • Solrikt
 • Vestvendt

  Innhold

  1. etasje: Bad/vaskerom, 3 soverom, stue, kjøkken. Utvendig bod. 2. etasje: Bad/vaskerom, 3 soverom, stue, kjøkken Kjeller: Grovkjeller/krypkjeller

  Byggeår

  1913

  Standard

  1. etg.: Innvendig er det gulv av laminat. Veggene har trepanel og malte plater. Innvendige tak har malte plater og trepanel. Innvendig har boligen fyllingsdører i tre. Bad/vaskerom: Baderom med åpen dusjløsning, toalett, nedfelt servant, utslagsvask og opplegg og plass for vaskemaskin. Badet er ikke i funksjonell stand p.t. Kjøkken Kjøkkenet har innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. 2. etg.: Innvendig er det gulv av laminat. Veggene har malte plater og innvendige tak har malte plater og himlingsplater. Innvendig har boligen malte fyllingsdører, formpressede og i heltre. Badet har flislagt gulv med varmekabler, flislagte vegger og himlingsplater i taket. Innredet med nedfelt servant, toalett, dusjvegger/hjørne og opplegg og plass for vaskemaskin. Kjøkkenet har innredning med glatte fronter og benkeplate i laminat. Integrerte hvitevarer er oppvaskmaskin, komfyr og platetopp. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut.

  Modernisering og påkostninger

  Nåværende eier har modernisert boligen.

  Beskrivelse av tomt

  Bortfester: Bamble kommune Festeavgift: Kr. 88,- pr mnd inkludert i kommunale avgifter Mulighet for å innløse tomten konf. megler Annen viktig informasjon: Forkjøpsrett til Bamble kommune (vil nok ikke benyttes)

  Tomtetype

  Festetomt

  Tomteareal

  527.1m²

  Byggemåte

  Eldre del har grunnmur i naturstein og tilbyggsdelen har grunnmur i lettklinkerblokker. Over fundamenteringen er det bindingsverkskonstruksjoner som er kledd utvendig med liggende bordkledning. Taket har form som et saltak og er tekket med stål/aluminiumsplater på eldre del, og dobbeltkrummet betongstein på tilbyggsdelen. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Taktekkingen er av betongtakstein og stål/aluminiumsplater. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår kledd utvendig med liggende bordkledning.

  Adgang til utleie

  Boligen kan i sin helhet leies ut til boligformål.

  Oppvarming

  Det er elektrisk oppvarming

  Diverse

  Hvitevarer som ikke er integrert, medfølger ikke i handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra tilstandsrapport, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende servitutter/rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3813/106/301: 14.01.1904 - Dokumentnr: 900004 - Festekontrakt - vilkår Gjelder feste ÅRLIG AVGIFT NOK 34 PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT ---------- Nye vilkår 14.01.1904 - Dokumentnr: 900004 - Forkjøpsrett Gjelder feste Rettighetshaver: BAMBLE KOMMUNE

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ikke ferdigattest fra opprinnelig byggeår. Midlertidig brukstillatelse foreligger fra 17.03.00 på tilbygg. Tegningene som foreligger hos kommunen viser noe avvik fra hvordan boligen er innredet i dag. Kjøper tar dermed ansvar for at bruken av disse er i henhold til dagens krav.

  Regulerings- og arealplaner

  Eiendommen er i henhold til gjeldende kommunedelplan avsatt til bolig ifølge Bamble kommune.

  Vei, vann og avløp

  Offentlig

  Område

  Beliggenhet

  Beliggende sentralt i Langesund med fin utsikt. Verandaer vendt mot vest

  Bebyggelse

  Eneboligen består i dag av to leiligheter hvor andre etasje i store trekk er oppusset i 2021/22. Huset er opprinnelig bygget i 1913 og fikk et tilbygg i 2000.

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 2 100 000,-

  Omkostninger

  2 100 0000,- (Kjøpesum) ------------------------------------------------------ Omkostninger: 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 52 500,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 2 100 000,-)) (12 650,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ------------------------------------------------------ 66 320,- (Omkostninger inkl. boligkjøpeforsikring) ------------------------------------------------------ 2 166 320,- (Totalpris inkl. omkostninger og boligkjøpeforsikring)

  Totalpris inkl omk

  kr 2 153 670,-

  Formuesverdi primær

  kr 1 228 786,- pr. 2020

  Formuesverdi sekundær

  kr 4 423 630,- pr. 2020

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Kommunale avgifter

  kr 20 039,- pr. år

  Info kommunale avgifter

  Kommunale avgifter består av festeavgift til kommunen, eiendomsskatt, vann, avløp og renovasjon. Kan betales månedlig.

  Eiendomsskatt

  kr 2 079,- pr. 2022

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS eller pr telefon. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift/rundskriv, og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Meglerforetaket har plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, avklaring pep, kontroll av reelle rettighetshavere og å innhente informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art). Kundetiltak skjer løpende av alle parter i handelen. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil meglerforetaket ikke kunne etablere kundeforholdet, bistå med handelen eller foreta oppgjør. Det godtas kun inn- og utbetaling fra norsk finansieringsinstitusjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Det er avtalt vederlag på 1,3% av salgssum Tilretteleggingsgebyr kr 11 400,- Visninger: inkludert ! Selgers utlegg er følgende: Betalingsutsettelsesgebyr: kr. 2 250,- Grunnboksutskrifter: kr. 408,- Kommunale opplysninger: kr. 2 468,- Markedspakke Nordic Boost: kr. 15 900,- Oppgjørsgebyr: kr. 5 000,- Tinglysningsgebyr - sikringsobligasjon/urådighet : kr. 585,- Utlegg profesjonell fotograf: kr. 4 500,-

  Oppdragsnummer

  09000922

  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Baneveien 14
  LANGESUND

  Baneveien 14

  Stor oppusset tomannsbolig. 3 soverom i hver etasje. (Ny prisantydning, endret 15. mars)

  Link til kart
  59.003617
  9.744636

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Brage Aasen
  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler