09000823
SOLGT
kr 3 150 000,-
1033
m2
120
m2
SKIEN

Eikornrødvegen 33A

Pen og romslig halvpart av tomannsbolig oppført 2012. Barnevennlig og etablert boligområde. Garasje

Prisantydning
kr 3 150 000,-
Totalpris
kr 3 229 920,-
P-rom
99
m2
BRA
120
m2
Tomtareal
1033
m2
SOVEROM
3
BOLIGtype
Tomannsbolig
eiertype
Selveier
etasje
0
felleskostnader
fellesgjeld
Byggeår
2012
Brage Aasen
Brage Aasen
Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Eikornrødvegen 33A, 3713 SKIEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Skien
Gnr. 63
Bnr. 696
Snr. 1
Knr. 3807

Eierform

Selveier

Kort om eiendommen

Nordic bolig v/ Brage Aasen har gleden av å presentere Eikornrødvegen 33 A ! Halvpart av tomannsbolig, fin utsikt fra veranda
Kort om boligen:

 • Moderne standard
 • Lyse flater
 • Godt vedlikeholdt
 • Garasje
 • Lun og usjenert hage/terrasse
  Området:
 • Barnevennlig
 • Rolig
 • Populært
 • Sentralt med kort til skoler, butikker m.v.
 • Solrikt
 • Utsikt !

  Innhold

  Areal og fordeling pr etasje 1.etg: 50 kvm BRA / 49 kvm P-rom 2.etg: 50 kvm BRA / 50 kvm P-rom Leiligheten går over 2 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 1.etg: Vindfang, vaskerom/wc, trapperom, stue/kjøkken 2.etg: Trapperom, gang, 3 soverom, bad/wc I tillegg medfølger 1 stk. utvendig bod

  Byggeår

  2012

  Standard

  Innvendig er det gulv av parkett og fliser. Veggene har tapet og malte plater. Innvendige tak har himlingspaneler i mdf. Bad Veggene har fliser. Taket er malt. Gulvet er flislagt. Rommet har elektriske varmekabler. Rommet har innredning med nedfelt servant, toalett og badekar. Det er balansert ventilasjon. Kjøkken Innredning med profilerte fronter. Benkeplaten er av laminat. Det er kjøl/fryseskap, oppvaskmaskin, komfyr, platetopp og komfyrvakt. Det er kjøkkenventilator med avtrekk ut. Boligen har balansert ventilasjon. Sentralstøvsuger Varmtvannstanken er på ca 200 liter. Automatsikringer og skjult elektrisk anlegg. Røykvarsler og brannslukningsapparat.

  Beskrivelse av tomt

  Pent opparbeidet med plenområder og gruset gårdsplass Felles eiet tomt. Tomten er felles for sameiet.

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  1033m²

  Byggemåte

  Selveier tomannsbolig fra 2012. Garasje fra 2015. Liggende/stående kledning og takstein. Veggene har bindingsverkskonstruksjon fra byggeår. Fasade/kledning har liggende og stående bordkledning. Takkonstruksjonen har W-takstoler i tre. Bygningen har malte trevinduer med 2-lags glass. Bygningen har malt hovedytterdør og malt balkongdør i tre. Flislagt platting med overbygg i 1 etasje. Veranda i treverk i 2 etasje. Støpt flislagt rapp til inngang. Tilstandsgraden definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer TIlstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende har fått tilstandsgrad 2: Åpninger i rekkverk er ikke i henhold til krav i dagens forskrifter. Rekkverket er for lavt i forhold til dagens krav til rekkverkshøyder. Bom i flis og krakelering i flisfuger på gulv på veranda. Dokumentasjon på radonsperre foreligger ikke. Bruksmerker /malingavskalling i trinn. Det er påvist at høydeforskjell fra topp slukrist til gulv/synlig topp membran ved dørterskel er mindre enn 25 mm. Noe trapping i fliser i hjørne. Det ble målt høye fuktverdier i gulv med fuktindikator. Ukjent oppbygging av gulv. Waterstop er ikke montert. Rørkursene på rør-i-rør systemet på vannledninger er ikke merket. Følgende har fått tilstandsgrad 3: Ingen For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

  Adgang til utleie

  Seksjonseier kan som hovedregel fritt leie ut sin egen seksjon. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd.

  Oppvarming

  1. etg.. Varmekabler på bad og i gangen. Panelovn. 2.etg.: Varmekabler på bad. Panelovn. Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

  Energimerke

  Energimerking er utført av tidligere eier og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme og en slik merking er utført på aller enkleste måte og bør ikke vektlegges særlig da den sier lite om boligens reelle energiforbruk.

  Diverse

  Hvitevarer som ikke er integrert, medfølger ikke i handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra tilstandsrapport, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 3807/63/696/1: 20.04.2010 - Dokumentnr: 279797 - Erklæring/avtale Rettighetshaver: Knr:3807 Gnr:64 Bnr:40 Rett til å beskjære trær og busker Med flere bestemmelser Overført fra: Knr:3807 Gnr:63 Bnr:696 Gjelder denne registerenheten med flere 20.02.2012 - Dokumentnr: 146691 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 1 Formål: Bolig Sameiebrøk: 1/2

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Megler har tilskrevet Skien kommune og fått opplyst følgende: Det foreligger ferdigattest for garasje. Det foreligger midlertidig brukstillatelse vedrørende boligen. Det foreligger ikke ferdigattest for eiendommen, men bygningstegninger stemplet av kommunen viser at byggesøknad er blitt godkjent. Kjøper overtar risiko og ansvar for dette.

  Regulerings- og arealplaner

  Det er regulert til boligområde i henhold til kommunens arealdelplan. Vedlegg følger salgsoppgaven

  Vei, vann og avløp

  Offentlig

  Område

  Beliggenhet

  Boligen ligger rolig og barnevennlig til i etablert boligområde. Kort til skoler, butikker, kollektivtransport m.v. Vendt mot vest, solrikt og med fin utsikt fra veranda.

  Adkomst

  Fra kommunal gate

  Parkering

  Garasje samt på egen gårdsplass

  Bebyggelse

  Tomannsbolig med frittstående dobbeltgarasje

  Offentlig kommunikasjon

  Buss

  Barnehager og skoler

  Oversikt over barnehager i Skien kommune finner du her: https://www.barnehagefakta.no/kommune/3807/skien

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 3 150 000,-

  Omkostninger

  3 150 000,- (Kjøpesum) ------------------------------------------------------ Omkostninger: 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 78 750,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 3 150 000,-)) 12 650,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ------------------------------------------------------ 92 570,- (Omkostninger totalt inkl. boligkjøperforsikring) ------------------------------------------------------ 3 242 570,- (Totalpris inkl. omkostninger og boligkjøperforsikring)

  Totalpris inkl omk

  kr 3 229 920,-

  Formuesverdi primær

  kr 859 353,- pr. 2021

  Formuesverdi sekundær

  kr 3 093 671,- pr. 2021

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Kommunale avgifter

  kr 14 060,- pr. år

  Eiendomsskatt

  kr 4 335,- pr. 2023

  Info eiendomsskatt

  Eiendomsskatt faktureres sammen med de kommunale avgiftene.

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning. Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen. Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Det er avtalt vederlag på 1% av salgssum Tilretteleggingsgebyr kr 7 900,- Visninger: inkludert ! Nordic Bolig Skien tar ikke ekstra for visninger. Selgers utlegg er følgende: Betalingsutsettelsesgebyr: kr. 2 250,- Grunnboksutskrifter: kr. 408,- Kommunale opplysninger: kr. 2 463,- Markedspakke Nordic Boost: kr. 15 900,- Oppgjørsgebyr: kr. 5 000,- Tinglysningsgebyr - sikringsobligasjon/urådighet : kr. 585,- Utlegg profesjonell fotograf: kr. 3 500,- Takstmann/tilstandsrapport kr 12 000,

  Oppdragsnummer

  09000823

  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Eikornrødvegen 33A
  SKIEN

  Eikornrødvegen 33A

  Pen og romslig halvpart av tomannsbolig oppført 2012. Barnevennlig og etablert boligområde. Garasje

  Link til kart
  59.183164
  9.631356

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Brage Aasen
  Brage Aasen
  Partner | Fagansvarlig | Eiendomsmegler