04008722
SOLGT
kr 2 990 000,-
4783
m2
69
m2
NESTTUN

Hatlestadlia 76

3-roms med oppgraderte overflater, kjøkken og bad | Barnevennlig | 30 kvm vestvendt terrasse | Garasje med elbil-lader

Prisantydning
kr 2 990 000,-
Totalpris
kr 3 146 894,-
P-rom
67
m2
BRA
69
m2
Tomtareal
4783
m2
SOVEROM
2
BOLIGtype
Eierseksjon
eiertype
Eierseksjon
etasje
1
felleskostnader
kr 2 379,- pr. mnd.
fellesgjeld
kr 13 324,-
Byggeår
1990
Stian Bruaas
Stian Bruaas
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Lisa Blankenburgh Nilsen
Lisa Blankenburgh Nilsen
Eiendomsmeglerfullmektig
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Hatlestadlia 76, 5227 NESTTUN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Bergen
Gnr. 82
Bnr. 157
Snr. 17
Knr. 4601

Eierform

Eierseksjon

Kort om eiendommen

Eiendommen

 • Overbygget vestvendt terrasse på ca. 30 kvm
 • Nyere baderoms- og kjøkkeninnredning med integrert mikro, platetopp og stekeovn på kjøkken
 • Egen garasje på 18 kvm med hems til oppbevaring
 • Installert elbil-lader i garasje og leddport med nyere portåpner
 • Varmekabler i flere rom hvor termostater er byttet
 • Innvendig og en utvendig bod på totalt ca 7 kvm samt bortsetningsloft over soverom 2
 • 194L varmtvannsbereder fra 2020
 • Sikringsskap med automatsikringer og 3 kurser med jordfeilsautomatsikringer Området
 • Meget barnevennlig
 • Gangavstand til dagligvare, bussholdeplass, barnehage og friluftsområde
 • Kort kjøretur til Lagunen og Nesttun
 • Flere gjesteparkeringer og lekepark tilhørende sameiet Husk visningspåmelding. Velkommen!

  Innhold

  Areal og fordeling pr etasje U.etg: 66 kvm BRA / 64 kvm P-rom Utvendig bod: 5 kvm BRA Leiligheten går over 1 plan og følgende rom er inkludert i P-rom: U.etg: Entré/gang, bad/vaskerom, stue/kjøkken og 2 soverom. I tillegg medfølger 1 stk. innvendig bod på ca. 2 kvm og 1 stk. ekstern bod på ca. 5 kvm, samt 1 stk. fast parkeringsplass i egen garasje på ca. 18 kvm. Hems i på garasje med god lagringsplass.

  Byggeår

  1990

  Modernisering og påkostninger

  -Nytt kjøkken i 2016 med ny komfyr, ovn og mikro. -Ny baderomsinnredning og varmtvannsbereder i 2020. -Skyvedørsgarderobe på soverom fra 2016. -Nye vinduer og dører i stue og hoved-soverom, ny ytterdør samt tilleggsisolering i stue i 2018 -Sikringsskap og elbil-lader fra 2020. -Overflater, gulv, spotter og lamper samt malt hus utvendig antas utført i tidsrommet 2016-2020.

  Beskrivelse av tomt

  Felles eiet tomt. Tomten er felles for sameiet.

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  4782.7m²

  Byggemåte

  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Jarleif Amundsen: Grunn og fundamenter: Grunnmur i betong som er innvendig utlektet og platet. Yttervegger: Yttervegger i bindingsverk med utvendig malt dobbelfalset kledning. Takkonstruksjoner: Yttertak med sperr, sutaksplater og takpanner. Yttertaket på boligens hovedsak er byttet i 2015 av fagfolk. Gulvsystemer: Etasjeskillere av betong. Tilstandsgraden definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer TIlstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende har fått tilstandsgrad 2: Balkong/terrasse: - Rekkverk er lavt i henhold til referansenivå på 100 cm. Vannledninger: - Innvendige vannrør fra byggeår gir økt risiko for skader i tiden som kommer. Lekkasjer kan oppstå. Ventilasjon: - Noe lager lyd i vifte plassert i bod. Denne bør nok skiftes om ikke lenge. Bad/vaskerom: Overflater: - Gulvet har fall til sluk, men dette er mindre enn referansenivået. TG2 grunnet alder. Membran, tettesjikt og sluk: - Det er ikke påvist korrekt utført membran på varmtvannsbereder eller innredning forøvrig. Det er synlig smøremembran på baderomsinnredning, men det er ikke benyttet duk eller mansjetter. - Tettesjikt har nådd en alder som gjør tettheten usikker i tiden som kommer. - Sluk er plassert under dusjkabinett. Dette er vanskelig å få flyttet på og sluket er ikke inspisert. - Badet bør settes på vedlikeholdsplan grunnet alder og utførelse. Utvendig bod: - Yttertak i bod er ikke tett. Fuktmerker i sutak, yttertak bør ettersees. Takrenne må renskes. Garasje: - Garasje med alminnelig bruksslitasje vurdert utfra byggeår. Følgende har fått tilstandsgrad 3: Ingen forhold har fått tildelt tilstandsgrad 3. For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

  Adgang til utleie

  Seksjonseier kan som hovedregel fritt leie ut sin egen seksjon. Det kan imidlertid følge av sameiets vedtekter at leietager skal godkjennes av styret, jf. eierseksjonsloven § 24 tredje ledd. Styret kan kun nekte godkjenning dersom det foreligger en saklig grunn. Korttidsutleie av hele boligseksjonen i mer enn 90 døgn årlig er ikke tillatt. Med korttidsutleie menes utleie i inntil 30 døgn sammenhengende. Grensen på 90 døgn kan fravikes i vedtektene og kan i så fall settes til mellom 60 og 120 døgn. Slik beslutning krever et flertall på minst to tredjedeler av de avgitte stemmene på årsmøtet.

  Oppvarming

  Varmekabler med termostat i stue, bad, gang og 1 soverom. Pipe er montert men her er ikke montert ildsted. Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

  Energimerke

  Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme.

  Diverse

  Hvitevarer som ikke er integrert, medfølger ikke i handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra tilstandsrapport, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene. Faste løpende kostnader: For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, felleskostnader, innboforsikring etc. Det er tillatt med dyrehold ifølge styreleder. Selger har observert et par sølvkre i leiligheten nylig. Disse ble funnet i limfellen som er lagt på badet.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Kommunen har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i eiendommen for eventuelle ubetalte kommunale skatte- og avgiftskrav. De andre seksjonseierne har panterett i seksjonen for krav mot seksjonseieren som følge av sameieforholdet. Pantekravet kan ikke overstige et beløp som for den enkelte bruksenhet overstiger to ganger folketrygdens grunnbeløp på det tidspunkt tvangsdekning besluttes gjennomført, jf. lov om eierseksjoner § 31 første ledd. I vedtektene kan det fastsettes en mer omfattende panterett for krav mot seksjonseierne enn legalpanteretten. Slik beslutning krever at de seksjonseierne det gjelder, har sluttet seg til. Kjøper er gjort kjent med at ingen kan kjøpe eller på annen måte erverve flere enn 2 boligseksjoner i samme eierseksjonssameie, jf. lov om eierseksjoner § 23, første ledd. Eiendommens servitutter følger av dens grunnboksblad. For servitutter eldre enn fradelingsdato og eventuelle arealoverføringer som kan ha betydning for denne matrikkelenhet henvises det til hovedbruket / avgivereiendommen. For festenummer gjelder henvisningen servitutter eldre enn festekontrakten. På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: 4601/82/157/17: 19.12.1989 - Dokumentnr: 44548 - Erklæring/avtale Avtale om arealavståelse i forbindelse med bygging av gang og sykkelvei i området Valla-Hatlestad m.v.best. A454 Overført fra: Knr:4601 Gnr:82 Bnr:157 Gjelder denne registerenheten med flere 16.02.1990 - Dokumentnr: 5925 - Erklæring/avtale Skjøte inneh. best. om bl.a. gjerdeplikt, forbud mot div. virksomheter, beplantning, div. rettigheter for kommunen A.457. Overført fra: Knr:4601 Gnr:82 Bnr:157 Gjelder denne registerenheten med flere 27.06.1990 - Dokumentnr: 19280 - Seksjonering Opprettet seksjoner: Snr: 17 Formål: Bolig Sameiebrøk: 298/9000 A464

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Megler har tilskrevet Bergen kommune og fått opplyst følgende: Det foreligger ferdigattest vedrørende "Nybygg" datert 12.10.1990. Det foreligger ferdigattest vedrørende "Tilbygg" datert 29.09.1995. Det foreligger ferdigattest vedrørende "Tilbygg" datert 23.07.1999.

  Regulerings- og arealplaner

  Eiendommen er regulert til "Områder for boliger m/ tilhørende anlegg" ifølge Bergen kommune. Reguleringsformål: - Boliger. Dekningsgrad: 80,2%. - Felles avkjørsel. Dekningsgrad: 15,1%. - Felles grøntareal. Dekningsgrad: 3,2%. - Felles lekeareal. Dekningsgrad: 1,2%. Reguleringsplaner på grunnen: PlanID: 6845100. Plannavn: Fana. Gnr 82, Hatlestad Hageby. Ikrafttrådt: 16.12.1986. Dekningsgrad: 100%. Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000. Hensynssonetype: KpStøySone. Beskrivelse: Vei støy - gul sone. Dekningsgrad: 4,3%.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen er tilknyttet privat vei frem til kommunal vei samt offentlig vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Sameie

  Sameie

  Sameiet Hatlestad Hageby

  Om sameie

  Hatlestad Hageby er et sameiet som består av 24 seksjoner.

  Org.nr.

  917705224

  Forretningsfører

  Agio Forvaltning AS;

  Forkjøpsrett

  Det praktiseres ikke forkjøpsrett i sameiet.

  Styregodkjennelse

  Ny eier skal godkjennes av styret før overtagelse. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv bærer risikoen for å bli godkjent av styret og at boligen ikke kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. Godkjenning kan kun nektes på saklig grunnlag.

  Vedtekter

  Ligger vedlagt salgsoppgaven.

  Borettslagets forsikringsselskap

  Gjensidige Forsikring

  Polisenummer felles forsikring

  62501995

  Område

  Beliggenhet

  Velkommen til Hatlestad Hageby. Et barnevennlig, rolig og etablert boligområde med kort vei til skog og mark. Fra leilighetens terrasse har du også nydelig utsikt over Kalandsvatnet. Her er det gode oppvekstvilkår med lekeplass og lite trafikk. Det er gangavstand til dagligvare, barnehage og bussholdeplass med avganger retning Bergen og Os. Det er ellers korte kjøreturer til det meste du trenger av hverdagslige fasiliteter og servicetilbud. En kommer seg til Bergen sentrum med bil på ca. 20 min og til Lagunen Storsenter på ca. 10 min. På Lagunen, og Nesttun, finner en også større bussterminaler med flere busslinjer og avganger samt bybanestopp med linje 1 - retning Bergen sentrum og Bergen Lufthavn Flesland. Det er ellers flotte friluftsområder rundt boligen, hvor det er flere turstier på oversiden av byggefeltet med skogsveier som er del av et stort nettverk av skogsveier. I området rundt Kaland skole er det kunstgressbane, ballbinge, Tufte-park og flotte badeplasser som er populært benyttet i sommerhalvåret. Skoler i nærheten: - Kaland skole (1-7 kl.), 4 min med bil - Midtun skole (1-7 kl.), 6 min med bil - Slåtthaug skole (8-10 kl.), 6 min med bil - Slåtthaug VGS, 7 min med bil Barnehager i nærheten: - Vallalia barnehage (0-5 år), 7 min å gå - Klem familiebarnehage, 12 min å gå Dagligvare i nærheten: - Kiwi Valle, 9 min å gå - Spar Valle-osveien (post i butikk, PostNord), 10 min å gå Offentlig transport i nærheten: - Hatlestadlia (linje 73, 74, 600, 604, 610, 740 og 741), 5 min å gå - Skjoldksiftet (bybane), 6 min med bil - Nesttun terminal, 7 min med bil

  Parkering

  Garasje på ca. 18 kvm med installert elbil-lader. Sameiet disponerer flere gjesteparkeringer.

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 2 990 000,-

  Fellesgjeld

  kr 13 324,-

  Omkostninger

  2 990 000,- (Kjøpesum) 13 324,- (Fellesgjeld) ------------------------------------------------------ Omkostninger: 585,- (Tingl.gebyr pantedokument) 585,- (Tingl.gebyr skjøte) 74 750,- (Dokumentavgift 2,5% (forutsatt salgssum: 2 990 000,-) 7 650,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ------------------------------------------------------ 83 570- (Omkostninger totalt) ------------------------------------------------------ 3 086 894,- (Totalpris inkl. omkostninger og fellesgjeld)

  Totalpris inkl omk

  kr 3 146 894,-

  Formuesverdi primær

  kr 674 638,- pr. 2020

  Formuesverdi sekundær

  kr 2 428 697,- pr. 2020

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Andel fellesformue

  kr 6 203,-

  Kommunale avgifter

  kr 6 444,- pr. år

  Info kommunale avgifter

  Det gjøres oppmerksom på at det kan forekomme variasjon som følge av forbruk og eventuelle kommunale endringer av gebyr/avgift. Kommunale avgifter har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11.

  Felleskostnader

  kr 2 379,- pr. mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Felleskostnader inkluderer avdrag og renter på lån, kabel-tv/internett, avsetning til diverse vedlikehold, forsikringer, kommunale avgifter, administrasjonskostnader, strøing samt brøyting på felles areal. Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiet kan medføre økning i felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

  Lånebetingelser fellesgjeld

  Bank: DnB Gjeldende rente: 4,80% Registrert lånebeløp: 394 801,- Lånetype: Annuitetslån Årlige terminer: 12 Registrert utløpsdato: 30.08.2025

  Info om fellesgjeld

  Sameiet har inngått IN-avtale på fellesgjeld. Dette åpner for mulighet til å ned- eller delbetale gjelden to ganger årlig, henholdsvis juli og desember. Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiey kan medføre økning i fellesgjeld. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i fellesgjeld. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

  Regnskap

  Regnskapet for 2021 ble oppgjort med et positivt resultat på kr. 117 544 ,-. Sameiet har per 31.12.2021 disponible midler på kr. 223 590,-. Kopi av budsjett og siste årsregnskap følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Eiendomsskatt

  kr 3 189,- pr. 2022

  Info eiendomsskatt

  Eiendomsskatt har 4 terminer per år med hovedforfall 20/2, 20/5, 20/8 og 20/11. Faktureres sammen med de kommunale avgiftene.

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning. Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift/rundskriv, og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Meglerforetaket har plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, avklaring pep, kontroll av reelle rettighetshavere og å innhente informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art). Kundetiltak skjer løpende av alle parter i handelen. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil meglerforetaket ikke kunne etablere kundeforholdet, bistå med handelen eller foreta oppgjør. Det godtas kun inn- og utbetaling fra norsk finansieringsinstitusjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag er avtalt til: 1,5%. Markedsføring: kr. 15 900,- Tilrettelegging: kr. 12 900,- Oppgjør: kr. 5 900,- Øvrige kostnader: kr. 14 331,- Dersom handelen ikke kommer i stand er følgende avtalt: Inget salg, ingen regning.

  Oppdragsnummer

  04008722

  Stian Bruaas
  Partner | Eiendomsmegler MNEF
  Lisa Blankenburgh Nilsen
  Eiendomsmeglerfullmektig
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Hatlestadlia 76
  NESTTUN

  Hatlestadlia 76

  3-roms med oppgraderte overflater, kjøkken og bad | Barnevennlig | 30 kvm vestvendt terrasse | Garasje med elbil-lader

  Link til kart
  60.290545
  5.388426

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Stian Bruaas
  Stian Bruaas
  Partner | Eiendomsmegler MNEF