04007022
SOLGT
kr 2 790 000,-
2757
m2
56
m2
BERGEN

Lerkeveien 2

Attraktiv toppleilighet med stor takhøyde og vestvendt balkong med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Ingen forkjøpsrett!

Prisantydning
kr 2 790 000,-
Totalpris
kr 2 990 447,-
P-rom
56
m2
BRA
56
m2
Tomtareal
2757
m2
SOVEROM
1
BOLIGtype
Aksjeleilighet
eiertype
Aksje
etasje
4
felleskostnader
kr 3 059,- pr. mnd.
fellesgjeld
kr 102 132,-
Byggeår
1959
Stian Bruaas
Stian Bruaas
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Lisa Blankenburgh Nilsen
Lisa Blankenburgh Nilsen
Eiendomsmeglerfullmektig
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Lerkeveien 2, 5097 BERGEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Bergen
Gnr. 161
Bnr. 814
Snr. 0
Knr. 4601

Eierform

Aksje

Kort om eiendommen

Attraktiv 2-roms toppleilighet med populær beliggenhet på Landås. Kort om leiligheten

 • Vestvendt balkong med fantastiske sol- og utsiktsforhold
 • Stor åpen stue- og kjøkkenløsning og stor takhøyde
 • Kjøkken og bad antatt oppusset i 2014
 • Rentbrennende peis i stue
 • Rør i rør system og automatsikringer
 • Terrassedør og flere vinduer skiftet i 2017 (kjøkkenvindu i 2022)
 • Soverom med praktisk hjemmekontorløsning
 • God lagringsplass med tre boder; én utenfor leiligheten og to i kjeller Området
 • Tilbaketrukket beliggenhet, men kort vei til "alt"
 • Hyppige bussavganger til sentrum og Birkelundstoppen, Lagunen, Helldalsåsen og Nattlandsfjellet.
 • Rema 1000 og Matkroken like ved
 • Gangavstand til Haukeland sykehus, Høgskolen, Odontologen, VID mm

  Innhold

  Areal og fordeling pr etasje 4.etg: 56 kvm BRA / 56 kvm P-rom Leiligheten går over ett plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 4.etg: Entre/ gang, bad/ vaskerom, stue/ kjøkken og soverom I tillegg har leiligheten vestvendt balkong på ca. 8 kvm, samt at det medfølger 3 stk boder av god størrelse (én like utenfor inngangsdøren til leiligheten og to i kjeller) og felles sykkelparkering i kjeller.

  Byggeår

  1959

  Modernisering og påkostninger

  Laget ble rahablitert i 1988/89 med bl.a. større terrasser og bygget takterrasse på ca: 8 kvm for hybelleilighetene i 4 etg, isolering og nye fasadeplater. Noen vinduer er skiftet. Boliglaget står for all utvendig vedlikehold innbefattet utskifting av isolerglass. Siste rehablitering i 2012.

  Beskrivelse av tomt

  Tomten er asfaltert og ligger fint til i et veletablert område med diverse beplantning.

  Tomtetype

  Festetomt

  Tomteareal

  2757m²

  Byggemåte

  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Jarleif Amundsen: Grunn og fundamenter: Grunnmur er oppført i betong på faste masser. Yttervegger: Yttervegger i betong- og trekonstruksjoner. Takkonstruksjoner: Yttertak med sperr, sutaksbord og takpanner. Gulvsystemer: Etasjeskille av betong. Tilstandsgraden definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer TIlstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende har fått tilstandsgrad 2: Balkong: Tg2 gis grunnet alder på tekking. Det er ikke avklart om dette er aksjelagets ansvar eller beboers. Tekking på balkong bør settes på vedlikeholdsplan. Varmtvannsbereder: Bereder plassert i kjøkkenbenk uten lekkasjesikring. Tg2 gitt grunnet manglende lekkasjesikring. Våtrom: Fungerer fint, men bør hensyntas lite fall. Grunnet lite fall anbefales det å montere dusjkabinet.Tilstandsgrad 2 er satt pga manglende drensåpning fra innebygget sisterne for synliggjøring av eventuelle lekkasjer. Følgende har fått tilstandsgrad 3: Ingen For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

  Adgang til utleie

  Med godkjennelse fra styret kan aksjeeieren overlate bruken av hele boligen til andre. Vedtektene regulerer vilkår for utleie. Godkjenning kan kun nektes dersom det foreligger saklig grunn. Vedtektene ligger vedlagt i salgsoppgaven.

  Oppvarming

  Varmekabler på bad, ellers oppvarmet av panelovner. Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

  Diverse

  Hvitevarer som er integrert, samt frittstående kjøleskap på kjøkkenet medfølger i handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra tilstandsrapport, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene. Faste løpende kostnader: For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, felleskostnader, og innboforsikring, brøyting av felles privat vei etc.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Aksjelaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i aksjen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G). Pantet dekker selskapets krav på felleskostnader og andre krav selskapet kan knytte til aksjonæren. På grunnboksbladet til aksjelagets eiendom er det notert pant for aksjelagets fellesgjeld og aksjonærenes aksjeinnskudd. Grunnboksbladet er tilgjengelig for gjennomlesning på meglers kontor. Bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være aksjonærer i aksjelaget. Ingen fysiske personer kan eie mer enn én aksje. På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Dato: 13.05.1958. Dokumentnr: 4484 Gjelder festekontrakt m/vilkår Gjelder feste ÅRLIG AVGIFT NOK 1,076 FORKJØPSRETT FOR KOMMUNEN MED FLERE BESTEMMELSER PANT FOR FORFALT FESTEAVGIFT UOPPSIGELIG Dato: 13.05.1957 Dokumentnr: 4102 Gjelder best. om adkomstrett Rettighetshaver Landåsveien 34j Dato:13.05.1958. Dokumentnr: 4484. Gjelder bestemmelse om bebyggelse Diverse rettigheter og plikter iflg. festekontrakt. Dato:05.04.1957 Dokumentnr: 3352 Gjelder opprettelse av matrikkelenheten UTSKILT FRA LANDÅSVEIEN 40 X - NÅ UTPARSELLERT Gjelder denne registerenheten med flere Dato:19.02.1966 Dokumentnr: 1266 Gjelder sammenslått med denne matrikkelenhet: ET GRUNNSTYKKE FRADELT LERKEVEIEN 9 Dato:01.01.2020 Dokumentnr: 1831571 Gjelder omnummerering ved kommuneendring Tidligere: Knr:1201 Gnr:161 Bnr:814

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest for "3 etasjes murbygg" datert: 08.01.1958. Megler har fått tilsendt byggetegninger fra Bergen kommune. På byggetegningene er det vanskelig å tyde romfordelingen og hva de enkelte rom er godkjent som. I følge Bergen kommune finnes det ingen andre tegninger som viser hva de enkelte rom er godkjent som. Megler kan derfor ikke garantere at dagens situasjon er godkjent slik den står i dag. Kjøper overtar ansvar og risiko for dette. Det foreligger ferdigattest for " Vindusendring" datert: 07.05.1982. Det foreligger ferdigattest for " Fasadeendring bolig" datert: 18.09.2013.

  Regulerings- og arealplaner

  Eiendommen er i henhold til kommuneplanens arealdel avsatt til "Ytre fortettingssone". Reguleringsplaner på grunnen: PlanID: 10610000, Plannavn: Årstad. Bergensdalens østlige del, Kolstien/Strimmelen, Ikrafttrådt: 23.06.1952 Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: PlanID: 65270000, Hensynssonetype: KpFareSone, Beskrivelse: Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred. PlanID: 65270000, Hensynssonetype: KpFareSone, Beskrivelse: Luftkvalitet - gul sone. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom 161/844, adresse Trosteveien 16B har fått igangsettingstillatelse til et tilbygg. Saksnr: 202202486 Eiendom 161/ 940, adresse Meiseveien 16B har fått igangsettingstillatelse til et garasjeuthus anneks til bolig. Saksnr: 202030946

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger og vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt. Privat vei frem til offentlig vei.

  Aksjelag

  Aksjelag

  Lerkeveien Boliglag AS

  Om aksjelag

  Boliglaget ligger på eiendommen Gnr 161, Bnr 814 i Bergen kommune, Årstad. Lerkeveien Boliglag AS består av lavblokk, 3 etasjer og 31 leiligheter fordelt på 1, 2, 3, 4 og 5 roms. Blokken har fire oppganger. Arkitekttegnet av Aall og Løkeland. Felles vaskeri og tørkerom i kjeller samt felles sykkelparkering. Laget ble rehabilitert i 1988/89 med bl.a. større terrasser og bygget takterrasse på ca: 8 kvm for hybelleilighetene i 4 etg, isolering og nye fasadeplater. Noen vinduer er skiftet. Boliglaget står for all utvendig vedlikehold innbefattet utskifting av isolerglass. Siste rehabilitering i 2012.

  Org.nr.

  929846192

  Forretningsfører

  Vestbo Bbl

  Forkjøpsrett

  Boligsselskapet praktiseres ikke forkjøpsrett.

  Sikringsordning

  Boliglaget har avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader hos Vestbo Finans AS. Avtalen kan sies opp av hver av partene med en frist på 6 md.

  Styregodkjennelse

  Ny eier skal godkjennes av styret før overtagelse. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv bærer risikoen for å bli godkjent av styret og at boligen ikke kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. Godkjenning kan kun nektes på saklig grunnlag.

  Vedtekter

  Aksjeeierne er ansvarlig for at ordensregler blir overholdt av husstanden.

  Borettslagets forsikringsselskap

  IF skadeforsikring

  Polisenummer felles forsikring

  SP615864

  Område

  Beliggenhet

  Lerkeveien 2 har en fantastisk beliggenhet i et attraktivt område på Landås. Her er man tilbaketrukket fra hovedveien i et naturskjønt område som er solfylt og med nydelig utsikt. Det er kort vei til det meste en trenger i en hektisk hverdag, med gangavstand til blant annet Haukeland sykehus, Høgskolen, Odontologen, VID (vitenskapelige høgskole) samt Mindemyren med store arbeidsplasser. Nærmeste dagligvarebutikk er Rema 1000 Landås og Matkroken, som begge er innen gangavstand. Videre er det også kort vei til de fleste fasiliteter som Sletten Senter med sine servicetilbud og kort vei til skoler og barnehager, turområder, aktivitetstilbud, kollektivtransport, mm. Det er perfekt sykkelavstand til sentrum, samt svært gode bussforbindelser like utenfor boligen i Kolstien, hvor buss nr. 12 tar deg til sentrum. Her er det hyppige avganger mellom sentrum og Birkelundstoppen, samt Lagunen, Helldalsåsen og Nattlandsfjellet. Landåstorget ligger like ved og er et koselig lokalt senter hvor man har søndagsåpen butikk, tannlegesenter, bibliotek, frisør m.m. En spasertur på omlag 12 minutter tar deg til Sletten Senter som tilbyr ulike servicetilbud som bl.a. dagligvarebutikk, spisesteder, kles- og interiørbutikker, samt post. For den turglade er noe av det beste med å bo på Landås at en har fantastiske turmuligheter like utenfor, blant annet Landåsfjellet, Ulriken, gå over Vidden til Fløyen, eller en mer avslappende tur rundt Christieparken. Dersom innendørs trening er å foretrekke vil Nr1 Fitness Landås, Landåshallen eller Bergen Tennis arena treningssenter være gode alternativer. Haukelandshallen ligger også i nærheten og brukes til håndball, basketball og innebandy. På Slettebakken ligger den nye tennishallen, Bergenshallen ishall, turnhallen mm. Området er med andre ord velegnet for alle aldersgrupper og livssituasjon!

  Parkering

  20 parkeringsplasser til disposisjon som fordeles etter ansiennitet. Disse følger ikke leiligheten. Ingen gjesteparkering. Ellers parkering i gate etter gjeldende bestemmelser. Selger har selv bil og opplyser at det aldri har vært problemer med å finne parkering i området.

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 2 790 000,-

  Fellesgjeld

  kr 102 132,-

  Omkostninger

  2 790 000,- (Prisantydning) 102 132,- (Andel av fellesgjeld) -------------------------------------------------------- 2 892 132,- (Pris inkl. fellesgjeld) Omkostninger 6 850,- (Boligkjøperforsikring Buysure (valgfritt)) 2675,- (Transportgebyr) 6 115,- ( Eierskiftegebyr) 2 675,- (Pantenoteringsgebyr) -------------------------------------------------------- 18 315,- (Omkostninger totalt) -------------------------------------------------------- 2 910 447,- (Totalpris inkl. fellesgjeld og omkostninger) Hovedeier og medeier må være medlem av Vestbo. Medlemskap og medlemskontigent koster kr 500.

  Totalpris inkl omk

  kr 2 990 447,-

  Formuesverdi primær

  kr 684 642,- pr. 2020

  Formuesverdi sekundær

  kr 2 464 712,- pr. 2020

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Andel fellesformue

  kr 24 476,-

  Felleskostnader

  kr 3 059,- pr. mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Felleskostnader inkluderer kommunale avgifter, eiendomsskatt, generell vedlikehold, kabel-TV og bredbånd, strøm på fellesareal, forretningsførsel, renter og avdrag på fellesgjeld.

  Lånebetingelser fellesgjeld

  Lånenummer: 95217460779, Handelsbanken Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 01.09.2022: 3.19% pa. Antall terminer til innfrielse: 40 Saldo per 01.09.2022: 2 169 046 Andel av saldo: 0 Første termin/første avdrag: 30.03.2018 ( siste termin 30.06.2032 ) Lånenummer: 95217494371, Handelsbanken Annuitetslån, 4 terminer per år. Rentesats per 01.09.2022: 3.19% pa. Antall terminer til innfrielse: 71 Saldo per 01.09.2022: 4 496 629 Andel av saldo: 102 132 Første termin/første avdrag: 30.06.2020 ( siste termin 31.03.2040 ) Laget har byggelån hos Vestbo Finans AS med ramme på kr 2.000.000,- frem til 30.06.24. Dette brukes til vedlikehold/drift i laget. Lånet betales ned over drift. Når byggelånet erstattes av et nedbetalingslån vil fellesgjelden for dette bli fordelt på den enkelte andel. Fellesgjelden vil dermed øke tilsvarende.

  Info om fellesgjeld

  Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av aksjelaget kan medføre økning i fellesgjeld/felleskostnadene. Styreleder opplyser at det kommer en økning i utgiften og fellesgjelden. Lerkeveien Boliglag AS har et byggelån/driftskreditt hos Vestbo Finans med ramme på inntil 2 millioner frem til 30.06.24 til å bruke på utskiftning av vinduer. Arbeidet skulle koste rundt 1,5 millioner, men det var for å ha litt å gå på at de fikk innvilget et rammelån på opp til 2 millioner. Vi kan ikke si spesifikt hvor mye fellesgjelden vil øke på den enkelte enhet før lånet faktisk omgjøres til nedbetalingslån siden dette er en driftskreditt. Normalt vil slik fellesgjeld bli fordelt på den enkelte leilighet ut fra størrelse, hvor andel fellesgjeld blir minst på de minste leilighetene og størst på de større leilighetene. Laget består av 1, 2, 3, 4 og 5 roms leiligheter. Aktuell leilighet er en 2 roms leilighet. Om laget benytter seg av hele rammen, kr 2 000 000,-, og dette hadde blitt fordelt likt på samtlige leiligheter (31 leiligheter i laget), ville det medført en økning i fellesgjeld på aktuell leilighet på ca. kr 65 000,-. Det er også normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

  Regnskap

  Regnskapet for 2021 ble oppgjort med et positivt resultat på kr. 497 773,-. Aksjelaget har per 31.12.2021 disponible midler på kr. 979 848 ,-. Kopi av budsjett og siste årsregnskap følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning. Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er opplyst eller særskilt avtalt for kjøpet. Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift/rundskriv, og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Meglerforetaket har plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, avklaring pep, kontroll av reelle rettighetshavere og å innhente informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art). Kundetiltak skjer løpende av alle parter i handelen. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil meglerforetaket ikke kunne etablere kundeforholdet, bistå med handelen eller foreta oppgjør. Det godtas kun inn- og utbetaling fra norsk finansieringsinstitusjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag er avtalt til: 1,70% Markedsføring: 15 900,- Tilrettelegging: 12 900,- Oppgjør: 5900,- Øvrige kostnader: 12 558,- Dersom handelen ikke kommer i stand er følgende avtalt: Ingen salg, ingen kostnad.

  Oppdragsnummer

  04007022

  Stian Bruaas
  Partner | Eiendomsmegler MNEF
  Lisa Blankenburgh Nilsen
  Eiendomsmeglerfullmektig
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Lerkeveien 2
  BERGEN

  Lerkeveien 2

  Attraktiv toppleilighet med stor takhøyde og vestvendt balkong med fantastiske sol- og utsiktsforhold. Ingen forkjøpsrett!

  Link til kart
  60.362587
  5.374062

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Stian Bruaas
  Stian Bruaas
  Partner | Eiendomsmegler MNEF