04003423
SOLGT
kr 2 890 000,-
39087
m2
71
m2
FYLLINGSDALEN

Ortustranden 21

Lekker 3-roms toppleilighet | Sentral og barnevennlig beliggenhet | Nytt bad 2021 | 12 m2 vestvendt balkong | Parkering

Prisantydning
kr 2 890 000,-
Totalpris
kr 3 387 958,-
P-rom
71
m2
BRA
71
m2
Tomtareal
39087
m2
SOVEROM
2
BOLIGtype
Andelsleilighet
eiertype
Andel
etasje
3
felleskostnader
kr 6 312,- pr. mnd.
fellesgjeld
kr 488 748,-
Byggeår
1968
Stian Bruaas
Stian Bruaas
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Ortustranden 21, 5143 FYLLINGSDALEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Bergen
Gnr. 22
Bnr. 246
Snr. 0
Knr. 4601

Eierform

Andel

Kort om eiendommen

Leiligheten

 • 3-roms toppleilighet med 12 kvm vestvendt balkong med sol fra ca. kl 13-22
 • Nytt bad i 2021, oppgradert fra standard og med gjenstående garanti (Unik VVS)
 • Nytt kjøkken i 2014 med integrerte hvitevarer og godt med skap- og benkeplass
 • Rørfornying og utskifting av yttertak i 2021-2023
 • 2 romslige soverom, ett i hver ende av leiligheten, med god garderobeplass
 • 2 medfølgende boder
 • Mulighet for parkeringsplass til 2 biler samt ladestasjon til elbil (se info under parkering)
 • Felles sykkelboder
 • Sentralvarme og varmtvann inkl. i felleskostnadene
 • Ingen dok.avgift Området
 • Meget populært og barnevennlig
 • Barnehager, skoler, lekeplasser, turområder
 • Buss og bybane
 • Treningssentre og dagligvare (Oasen senter) like ved

  Innhold

  Areal og fordeling pr etasje 3.etg: 71 kvm BRA / 71 kvm P-rom Følgende rom er inkludert i P-rom: 3.etg: Entré, 2 soverom, bad, stue og kjøkken I tillegg medfølger 2 stk. eksterne boder i kjeller på ca. 3,5 og 4 kvm, 12 kvm vestvendt balkong, samt mulighet for parkeringsplass (kr 100,-/mnd) og mulighet for å lade elbil på borettslagets ladestasjoner.

  Byggeår

  1968

  Standard

  Borettslaget - Utskifting av yttertak i borettslaget skal være ferdigstilt ila august 2023. - Oppgradering av bad og rørfornying i samtlige leiligheter i regi av borettslaget ble gjennomført i 2021-2023. - I 1991 ble borettslagets fasade oppgradert og etterisolert samt utskifting av vinduer. - Installert 120 ladestasjoner til elbil. Leiligheten - Badet ble oppgradert i 2021 av Unik VVS, og nåværende eier valgte tilvalg på ca. kr 100 000,- utover det som var standard i leveransen. Opplegg for vaskemaskin på badet som medfølger i handelen. - Rør-i-rør til kjøkken og bad (fordelerskap plassert på bad) - Kjøkkeninnredning fra 2014 med følgende integrerte hvitevarer; komfyr, platetopp, oppvaskmaskin og kjøleskap. Fuktsensor til automatisk vannstopper under oppvaskkum. - Ny radiator i stue i 2022 (sentralvarme oppvarmet via fjernvarme er inkludert i felleskostnadene) - Felles varmtvannsanlegg (varmtvann er oppvarmet via fjernvarme og er inkludert i felleskostnadene) - Nesten samtlige overflater (vegger og tak) er nymalt i 2023. - 2 soverom, begge av god størrelse og med god garderobeplass. - 12 kvm vestvendt balkong, delvis overbygget, med sol fra ca. kl 13-22 midtsommers.

  Beskrivelse av tomt

  Felles eiet tomt for borettslaget, opparbeidet med asfaltert vei, diverse beplantninger, plenareal, støpte veier og trapper, diverse støttemurer, lekeplass og parkeringsplasser.

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  39087m²

  Byggemåte

  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Anticimex: Boligbygg oppført i 1968. Grunnmur av betong med sparestein. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av betong/ rekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30 og lydklasse db40. Vinduer med karmer av tre, og to-lags glass. Oppvarming med radiatorer tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Naturlig ventilasjon. Tilstandsgraden definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer TIlstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Sammendrag av boligens tilstandsgrad: TG1: 92% TG2: 8% (kun 2 pkt) TG3: 0% Følgende har fått tilstandsgrad 2: - Vindu på våtrom er uheldig plassert i våtsone. - Rekkverkshøyden på balkong er 92 cm. Dette er avvik fra dagens forskrift som er på 100 cm. For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

  Adgang til utleie

  Med godkjennelse fra styret kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre for opptil tre år dersom andelseieren selv, eller personer nevnt i brl § 5-6 første ledd nr. 3, har hatt bosted i minst ett av de to siste årene. Godkjenning kan kun nektes dersom det foreligger saklig grunn eller dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier.

  Oppvarming

  Sentralvarme med nyere radiator i stuen (inkludert i felleskostnadene), A-konto varmtvann inkludert i felleskostnadene), varmekabler i gulv på bad.

  Diverse

  Hvitevarer som ikke er integrert, medfølger ikke i handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra tilstandsrapport, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene. Faste løpende kostnader: For aktuell leilighet vil dette blant annet være strøm etter forbruk (sentralvarme og varmtvann er inkludert i felleskostnadene), innboforsikring og evt. leie av parkeringsplass (kr 100,-/mnd for bil nr. 1, kr 300,-/mnd for bil nr.2). Det er tillatt med dyrehold ifølge forretningsfører. Dyrehold må søkes om skriftlig til og godkjennes av borettslaget. Godkjenning kan ikke nektes uten saklig grunn. De to svare taklampene i stuen medfølger ikke i handelen og vil bli fjernet før overtagelse.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren. På grunnboksbladet til borettslagets eiendom er det tinglyst pant for borettslagets fellesgjeld og andelseiernes borettsinnskudd. Grunnboksbladet er tilgjengelig for gjennomlesning på meglers kontor. Bare andelseiere i boligbyggelaget og bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan bli sameier i andelen.

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Det foreligger ferdigattest vedrørende 3. etasjes boligblokk med beboelse i kjeller fra byggår. Det foreligger ferdigattest datert 19.07.2000 vedrørende Endring.

  Regulerings- og arealplaner

  Reguleringsplan Eiendommen er regulert til Boliger ifølge Bergen kommune. Plannavn: FYLLINGSDALEN. REGULERINGSPLAN FOR BOLIGFELT VI Planid: 11420000 Ikrafttrådt: 23.03.1966 Dekningsgrad: 97,4% Reguleringsplan under arbeid: Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 22, 23 OG 24, FYLLINGSDALEN SENTRALE DELER Planid / Saksnr: 63860000 / 202220442 Dekningsgrad: 100% Kommuneplan: Eiendommen er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til Byfortettingssone ifølge Bergen kommune. Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Planid: 65270000 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100%

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger og vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Borettslag

  Borettslag

  Ortuvann Borettslag

  Om borettslag

  Ortuvann Borettslag består av i alt 266 andeler fordelt på 76 stk 2-roms, 152 stk 3-roms og 38 stk 4-roms. Det ble på ekstraordinær generalforsamling 23.03.2021 vedtatt rør-rehab av stigeledninger og tilstøtende rør m/nye bad og nye radiatorer til en totalkostnad på i snitt ca. kr. 490.000 pr.leilighet (store leiligheter mer, og små mindre enn 490.000) som ble finansiert med et låneopptak på kr. 130 mill. Pr. 23.06.2023 er det tatt opp ca. 120 mill av totalt 130 mill. Arbeidene startet opp i august 2021 og er planlagt å bli ferdigstilt ila høsten 2023. Arbeid med bad og rør er ferdigstilt i aktuell leilighet. Det er lagt opp til en nedbetaling over 30 år. Laget er også i gang med å skifte samtlige yttertak hvor arbeidet er estimert å bli ferdigstilt i august 2023. Felleskostnader og gjeld er økt i forbindelse med dette og det er ingen planer om at disse skal økes ytterligere pt.

  Org.nr.

  953459272

  Andelsnummer

  35

  Forretningsfører

  Bob Bbl

  Forkjøpsrett

  Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten lyses ut i etterkant av budaksept.

  Sikringsordning

  Boligselskapet har inngått avtale om forskutterte felleskostnader med Klare Finans AS. Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Styregodkjennelse

  Ny eier skal godkjennes av styret før overtagelse. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv bærer risikoen for å bli godkjent av styret og at boligen ikke kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. Godkjenning kan kun nektes på saklig grunnlag.

  Borettslagets forsikringsselskap

  If Skadeforsikring NUF

  Polisenummer felles forsikring

  SP0003235229

  Område

  Beliggenhet

  Leiligheten har en populær beliggenhet i Fyllingsdalen og har fantastiske sol- og utsiktsforhold fra stue og terrasse. Terrassen er vestvendt så her kan du nyte solen fra ca. kl 13 til 22 om sommeren. Området er perfekt for barnefamilier med flere lekeplasser, flotte fellesområder og lekekamerater i alle aldre like utenfor døren. Fra leiligheten er det gangavstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Oasen Storsenter ligger bare en kort spasertur unna hvor man har tilgang på det meste av service tilbud, samt Oasen terminal med hyppige avganger med busser og bybanestopp. Det er i tillegg busstopp like ved i offentlig vei. For de aktive er det supert at det er både fotballbane, løpebane, skateboard park, frisbeegolfbane, fine turmuligheter samt flere treningssentre (nærmeste ca. 100 meter borti gaten) i nærområdet. Rundt Ortunvannet er det fin tursti, og det er ellers gode turmuligheter via Fyllingsdalen til blant annet Løvstakken, Kanadaskogen, Damsgårdsfjellet og Eikelifjellet/Gravdalsfjellet. I Kanadaskogen er det også fine badeplasser og en stor hundepark. Fra leiligheten er det ca. 10 minutters kjøretur til Bergen sentrum og ca. 15 minutters kjøretur til Flesland.

  Parkering

  Borettslaget disponere flere parkeringsplasser til både beboere og gjester. Parkeringsplass koster kr 100,-/mnd for bil 1, og kr 300,-/mnd for bil 2. Borettslaget har også installert 120 ladestasjoner til elbil. Dersom en har elbil eller går til anskaffelse av dette kan en søke borettslaget om å få tilgang til slik plass. Det tilkommer kr 239,-/mnd for leie av egen ladestasjon på sin faste parkeringsplass. For leie av parkeringsplass tar en kontakt med styret.

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 2 890 000,-

  Fellesgjeld

  kr 488 748,-

  Omkostninger

  2 890 000,- (Kjøpesum) 488 748,- (Fellesgjeld) ----------------------------------------------------- Omkostninger: 480,- (Tingl.gebyr pantedokument) 480,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 250,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ----------------------------------------------------- 9 210,- (Omkostninger totalt) ----------------------------------------------------- 2 899 210,- (Totalpris inkl. omkostninger) 3 387 958,- (Totalpris inkl. fellesgjeld og omkostninger)

  Totalpris inkl omk

  kr 3 387 958,-

  Formuesverdi primær

  kr 699 249,- pr. 2021

  Formuesverdi sekundær

  kr 2 517 296,- pr. 2021

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Andel fellesformue

  kr 16 431,-

  Felleskostnader

  kr 6 312,- pr. mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  - Grunnpakke kabel-TV og bredbånd fra Telia (Kollektiv Flex premium 200) - Kommunale avgifter og eiendomsskatt - Renter og avdrag på andel fellesgjeld - Sentralvarme og A-konto varmtvann - Avsetning til generelt vedlikehold - Strøm på fellesareal - Vaktmestertjeneste (vaktmester i 100% stilling) - Forretningsførsel

  Lånebetingelser fellesgjeld

  Bank: Husbanken Lånenr.: 13529679 Lånebeskrivelse: Husbanken, altanlån Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 2,97% Andel av saldo: 8 506,90 Innfrielsesdato: 31.12.2030 Bank: Sparebanken Vest Lånenr.: 36226269465 Lånebeskrivelse: Spareb.Vest, rehab Lånetype: Serielån Rentesats: 4,80% Andel av saldo: 480 241,73 Innfrielsesdato: 15.05.2051 Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i fellesgjeld/felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

  Regnskap

  Regnskapet for 2022 ble oppgjort med et negativt resultat på kr. 54 848 115,-. Det negative resultatet skyldes i hovedsak at rehabilitering av rør og badene ikke ble tatt med i budsjettet. Borettslaget har per 31.12.2022 disponible midler på kr. 3 255 459,-. Kopi av budsjett og siste årsregnskap følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning. Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er opplyst eller særskilt avtalt for kjøpet.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen. Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag er avtalt til: 50 681 (gitt salg til prisantydning) Markedsføring: 15 900 Tilrettelegging: 9 900 Oppgjør: 5 900 Øvrige kostnader: ca. 20 000 Dersom handelen ikke kommer i stand er følgende avtalt: intet salg, ingen regning.

  Oppdragsnummer

  04003423

  Stian Bruaas
  Partner | Eiendomsmegler MNEF
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Ortustranden 21
  FYLLINGSDALEN

  Ortustranden 21

  Lekker 3-roms toppleilighet | Sentral og barnevennlig beliggenhet | Nytt bad 2021 | 12 m2 vestvendt balkong | Parkering

  Link til kart
  60.342836
  5.29153

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Stian Bruaas
  Stian Bruaas
  Partner | Eiendomsmegler MNEF