04000124
SOLGT
kr 3 000 000,-
94349
m2
77
m2
FYLLINGSDALEN

Torgny Segerstedts vei 69

3-roms toppleilighet | Vestvendt balkong & nydelig utsikt | Nytt bad 2020 | Varmtv. & varme inkl. i husleie | Parkering

Prisantydning
kr 3 000 000,-
Totalpris
kr 3 658 774,-
P-rom
70
m2
BRA
77
m2
Tomtareal
94349
m2
SOVEROM
2
BOLIGtype
Andelsleilighet
eiertype
Andel
etasje
3
felleskostnader
kr 6 541,- pr. mnd.
fellesgjeld
kr 449 524,-
Byggeår
1968
Stian Bruaas
Stian Bruaas
Partner | Eiendomsmegler MNEF
Visning(er)
Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Torgny Segerstedts vei 69, 5143 FYLLINGSDALEN

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Bergen
Gnr. 22
Bnr. 193
Snr. 0
Knr. 4601

Eierform

Andel

Kort om eiendommen

 • 3-roms toppleilighet med nydelig utsikt
 • Nytt bad og balansert ventilasjonsanlegg i 2020 i regi av borettslaget
 • Sentralvarme og varmtvann inkl. i felleskostnadene
 • Fastrente på fellesgjeld på 1,95% til 31.12.2027
 • Vestvendt og delvis overbygget balkong på ca. 10 kvm
 • Rør i rør på bad og kjøkken, sikringsskap med automatsikringer
 • Nye vinduer i 2013 og 2021
 • Mulighet for parkering, totalt 441 plasser (må søkes om og tildeles etter venteliste)
 • Ladepunkter til elbil i alle garasjene (93 stk) samt 100 ladepunkter utendørs
 • Innvendig og ekstern bod (7 kvm)
 • Felles sykkelbod
 • Selskapslokale i borettslaget (pusset opp i nyere) som kan leies til dåp, konfirmasjon, bursdag etc.
 • Kort avstand til dagligvare, Oasen, skole, barnehage, turområde, buss, bybane

  Innhold

  Areal og fordeling pr. etasje 3.etg: BRA-i: 73 kvm TBA: 10 kvm (vestvendt balkong) U.etg: BRA-e: 4 kvm (ekstern bod i kjeller) 3-roms toppleilighet som består av følgende rom: 3.etg: entré, bad, stue, kjøkken, 2 soverom, innvendig bod I tillegg medfølger 1 stk. ekstern bod i kjeller. Andelseiere har også tilgang til blant annet felles sykkelbod og felles selskapslokale (pusset opp i nyere) som kan leies til dåp, konfirmasjon, bursdagsbesøk etc.

  Byggeår

  1968

  Standard

  - Helfliset bad med gulvvarme og opplegg for vaskemaskin, renovert i 2020 i regi av borettslaget. - Balansert ventilasjonsanlegg - Radiator i stue tilknyttet sentralvarme. Varmtvann og sentralvarme er inkludert i felleskostnadene. - Rør i rør og avløp i plast - Automatisk vannstopper med fuktsensor i vannfordelingskap på bad samt under benkeskap på kjøkken. - Sikringsskap med automatsikringer - Vinduer skiftet i 2013 og 2021 - Romslig kjøkken hvor samtlige hvitevarer medfølger i handelen, herunder oppvaskmaskin, kjøleskap med frysedel samt integrert platetopp, komfyr og mikrobølgeovn. - Romslig entré med 60x60 fliser på gulv, skyvedørsgarderobe med speilfronter og inngang til innvendig bod på 3 kvm. - Ekstern bod i kjeller på ca. 4 kvm, felles sykkelbod, felles selskapslokale (pusset opp i nyere) som kan leies til dåp, konfirmasjon, bursdagsbesøk etc. - 2 romslige soverom som ligger på hver sin side av stuen. - 10 kvm vestvendt og delvis overbygget balkong.

  Beskrivelse av tomt

  Festet tomt. Felles tomt for Borettslaget er opparbeidet med asfalterte veier, grus, belegningsstein, diverse beplantninger, plenarealer, sittegrupper, støpte veier og trapper, diverse støttemurer, lekeplasser, ballbinge, basketballbane og biloppstillingsplasser/gjesteparkering (Elbilladere installert).

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  94349m²

  Byggemåte

  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av Anticimex: Boligbygg oppført i 1968. Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Utvendige fasader av malt murpuss, fasadeplater og stående trekledning. Etasjeskillere av betong. Flatt tak (ikke besiktiget). Leiligheten har entrédør med brannklasse B30. Vinduer med karmer av plast, og to-lags glass. Balkongdør med karmer av tre, og to-lags glass. Oppvarming med radiator tilkoblet varmesentral kombinert med elektrisk oppvarming. Oppvarming med elektriske varmekabler i baderom. Balansert ventilasjon. Tilstandsgraden definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer TIlstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende har fått tilstandsgrad 2: - Servant på bad har sprekk/skade i porselen. Eksakt årsak er ukjent. Tiltak kan iverksettes ved behov. - Vindu på bad er uheldig plassert i våtsone. Forholdet kan medføre risiko for fuktskader i omliggende veggkonstruksjon. Ytterligere undersøkelser anbefales slik at tilstanden kan kartlegges og nødvendige tiltak kan iverksettes. - Kjøkkeninnredningen bærer stedvis preg av alder/slitasje, men tiltak vurderes ikke som nødvendig. - Ingen luftespalte over/under innerdører, som fører til redusert ventilasjon når dørene lukkes. Tiltak bør iverksettes ved behov. - Det registreres moderate tegn til bomlyd (tegn til hulrom) under enkelte gulvfliser i gang. Eksakt årsak er ikke kjent. Tiltak vurderes ikke til å være nødvendig, men forholdet bør holdes under oppsikt. - Det er registrert skjevheter i stue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 13 mm. Eksakt årsak til skjevhetene er ikke kjent. - Fordelerskap: Det er ikke etablert sprutsikring/deksel mangler. Konsekvens kan være at omsluttende veggkonstruksjon utsettes for fritt vann hvis det skulle oppstå lekkasje fra vanninstallasjoner i fordelerskapet. Sprutsikring bør etableres. - Deler av røropplegg til radiatoren er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. Konsekvens er usikker restlevetid (Borettslagets ansvar). - Det er kun fremlagt samsvarserklæringer på deler av utførte arbeider på det elektriske anlegget. Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person. - Balkongdør i stue: Døren har utvendig slitasje og tegn til oppfukting. Tiltak bør påregnes. - Rekkverkshøyden på balkong er under 1,0 meter. For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven.

  Adgang til utleie

  Med godkjennelse fra styret kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre for opptil tre år dersom andelseieren selv, eller personer nevnt i brl § 5-6 første ledd nr. 3, har hatt bosted i minst ett av de to siste årene. Godkjenning kan kun nektes dersom det foreligger saklig grunn eller dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier.

  Oppvarming

  Radiator i stue tilknyttet sentralvarme samt gulvvarme på bad. Varmtvann og sentralvarme er inkludert i felleskostnadene.

  Energimerke

  Energimerking er utført av megler og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme.

  Diverse

  Hvitevarer som ikke er integrert, medfølger ikke i handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra tilstandsrapport, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene. Faste løpende kostnader: For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, felleskostnader, innboforsikring etc. Dyrehold må søkes om skriftlig til og godkjennes av borettslaget. Godkjenning kan ikke nektes uten saklig grunn.

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren. På grunnboksbladet til borettslagets eiendom er det tinglyst pant for borettslagets fellesgjeld og andelseiernes borettsinnskudd. Grunnboksbladet er tilgjengelig for gjennomlesning på meglers kontor. Bare andelseiere i boligbyggelaget og bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan bli sameier i andelen.

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Megler har tilskrevet Bergen kommune og fått opplyst følgende: Det foreligger ferdigattest vedrørende 4-etasjes boligbygg i betong datert 10.04.1972. Det foreligger ferdigattest vedrørende utvid/fasadeendr av balkonger datert 07.05.1999.

  Regulerings- og arealplaner

  Reguleringsplan Eiendommen er regulert til Boliger ifølge Bergen kommune. Plannavn: FYLLINGSDALEN. BOLIGFELT V Planid: 11320000 Ikrafttrådt: 08.06.1964 Dekningsgrad: 100% Reguleringsplan under arbeid: Plannavn: FYLLINGSDALEN. GNR 22, 23 OG 24, FYLLINGSDALEN SENTRALE DELER Planid / Saksnr: 63860000 / 202220442 Dekningsgrad: 100% Kommuneplan: Eiendommen er i henhold til gjeldende kommuneplan avsatt til Byfortettingssone ifølge Bergen kommune. Plannavn: KOMMUNEPLANENS AREALDEL 2018 Planid: 65270000 Ikrafttrådt: 19.06.2019 Dekningsgrad: 100%

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger og vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Borettslag

  Borettslag

  Smiberget Borettslag

  Om borettslag

  Smiberget Borettslag har adresse Torgny Segerstedts vei 3 - 73 og Ture Nermans vei 1 - 63 og består av 569 leiligheter fordelt på 23 lavblokker og 2 høyblokker.

  Org.nr.

  948946645

  Andelsnummer

  419

  Forretningsfører

  Bob Bbl

  Forkjøpsrett

  Øvrige andelseiere i borettslaget og eventuelt medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten lyses ut i etterkant av budaksept.

  Sikringsordning

  Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. Man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode, dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Sikringsordningen er levert av Klare Finans AS. Avtalen er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Styregodkjennelse

  Ny eier skal godkjennes av styret før overtagelse. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv bærer risikoen for å bli godkjent av styret og at boligen ikke kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. Godkjenning kan kun nektes på saklig grunnlag.

  Borettslagets forsikringsselskap

  Tryg Forsikring

  Polisenummer felles forsikring

  8662309

  Område

  Beliggenhet

  Leiligheten har en populær beliggenhet i Fyllingsdalen med vestvendt overbygget balkong og kort avstand til "alt". Området er perfekt for barnefamilier med flere lekeplasser, flotte fellesområder og lekekamerater i alle aldre like utenfor døren. Fra leiligheten er det gangavstand til barnehage, barneskole, ungdomsskole og videregående skole. Gangavstand til Oasen Storsenter hvor man har tilgang på det meste av servicetilbud, samt Oasen terminal med hyppige avganger med busser og bybanestopp. Det er i tillegg busstopp like ved i offentlig vei. For de aktive er det supert at det er både fotballbane, løpebane, skateboard park, frisbeegolfbane, fine turmuligheter samt flere treningssentre i nærområdet. Rundt Ortunvannet er det fin tursti, og det er ellers gode turmuligheter via Fyllingsdalen til blant annet Løvstakken, Kanadaskogen, Damsgårdsfjellet og Eikelifjellet/Gravdalsfjellet. I Kanadaskogen er det også fine badeplasser og en stor hundepark. Fra leiligheten er det ca. 10 minutters kjøretur til Bergen sentrum og ca. 15 minutters kjøretur til Flesland.

  Parkering

  Borettslaget har 348 nummererte parkeringsplasser. Pris for leie av parkeringsplass er kr 90,-/mnd. Borettslaget har 93 garasjer. Pris for leie av garasje er kr 350,-/mnd. Det er ladepunkter til elbil i alle garasjene, samt 100 ladepunkter utendørs. Parkering- og garasjeplass tildeles etter venteliste i borettslaget. Plassene følger ikke enhetene. Kjøper må ta kontakt med styrekontoret for tildeling av parkeringsplass.

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 3 000 000,-

  Fellesgjeld

  kr 449 524,-

  Omkostninger

  3 000 000,- (Kjøpesum) 456 013,- (Fellesgjeld) ----------------------------------------------------- Omkostninger: 500,- (Tingl.gebyr pantedokument) 500,- (Tingl.gebyr skjøte) 8 250,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ----------------------------------------------------- 9 250,- (Omkostninger totalt) ----------------------------------------------------- 3 009 250,- (Totalpris inkl. omkostninger) 3 465 263,- (Totalpris inkl. omkostninger og fellesgjeld)

  Totalpris inkl omk

  kr 3 658 774,-

  Formuesverdi primær

  kr 749 646,- pr. 2022

  Formuesverdi sekundær

  kr 2 848 654,- pr. 2022

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Andel fellesformue

  kr 3 851,-

  Felleskostnader

  kr 6 541,- pr. mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  - Grunnpakke Kabel-TV og bredbånd fra Telia - Renhold (trappevask)/boss - Varmtvann og sentralvarme - Renter og avdrag på andel fellesgjeld (fastrente 1,95% nominell til 31.12.2027) - Kommunale avgifter og eiendomsskatt - Felles byggforsikring - Forretningsførsel - Strøm på fellesareal

  Lånebetingelser fellesgjeld

  Bank: Handelsbanken Lånenr.: 95227224178 Lånebeskrivelse: Handelsb., fast rente til 31.12.27, rehab bad/vent Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 1,95% Andel av saldo pr. 15.09.2023: 456 013,- Total fellesgjeld for Smiberget Borettslag pr. 15.09.2023: 258 497 649,- Innfrielsesdato: 30.06.2050 Sikringsordning fellesgjeld: Et borettslag er organisert som et selskap. Dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. Man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning/avtale om sikring- og forskuttering av felleskostnader. Sikringsordningen er levert av Klare Finans AS. Avtalen kan sies opp av hver av partene med en frist på 6 måneder.

  Info om fellesgjeld

  Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av sameiet/borettslaget kan medføre økning i fellesgjeld og fellesutgifter. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i fellesgjeld eller fellesutgifter. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av fellesutgiften.

  Regnskap

  Regnskapet for 2022 ble oppgjort med et positivt resultat på kr. 4 443 266,-. Borettslaget har per 31.12.2022 disponible midler på kr. 1 437 851,-. Kopi av budsjett og siste årsregnskap følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning. Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere. I lov om avhending av fast eiendom fremgår at eiendommen skal overdras med de innredninger og gjenstander som etter lov, forskrift eller annet offentlig vedtak skal være der. Varige innretninger og utstyr, som enten er fastmontert eller særskilt tilpasset boligen medfølger. Bestemmelsene kan fravikes ved avtale mellom kjøper og selger. Tilbehørsliste som er utarbeidet av meglerbransjen i felleskap er vedlagt salgsoppgaven og gjelder dersom ikke annet er opplyst eller særskilt avtalt for kjøpet.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

  Boligkjøperforsikring

  Boligkjøperpakke Når du kjøper ny bolig, er det mye du må tenke på. Sammen med Tryg har vi skreddersydd en boligkjøperpakke slik at du kan være trygg på at du har alle forsikringene du trenger – enten du har kjøpt hus, leilighet eller hytte. Denne gunstige pakken fra Tryg inkluderer også juridisk hjelp hvis du oppdager feil og mangler ved boligen utover det som er opplyst om. Boligkjøperpakken inneholder innboforsikring, dobbel renteforsikring – for situasjoner der kjøper ikke får solgt nåværende bolig – samt en flytteforsikring for alle de tre boligtypene. For hus og hytte omfatter den i tillegg bygningsforsikring hvor kostnader for å reparere eller gjenoppbygge huset ditt er inkludert. Les mer om forsikringen i produktark for Boligkjøperpakke som ligger vedlagt i salgsoppgaven. Boligkjøperpakken må tegnes senest i forbindelse med kontraktsmøte. Kjøper mottar ingen særskilt faktura for Boligkjøperpakken siden kostnaden det første året legges til kjøpesummen for boligen. Nordic Eiendomsmegling AS mottar et honorar for denne formidlingen.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  I henhold til lov om hvitvasking og terrorfinansiering har megler plikt til å gjennomføre kontrolltiltak overfor kunder, herunder fullmektiger. Dette innebærer bl.a. å bekrefte kunders og reelle rettighetshaveres identitet på bakgrunn av fremvist gyldig legitimasjon eller på annen godkjent måte, samt å innhente opplysninger om kundeforholdets formål og tilsiktede art. Dersom slike kundetiltak ikke kan gjennomføres, kan megler ikke etablere kundeforholdet eller utføre transaksjonen. Hvis kjøper ikke bidrar til gjennomføring av kundekontrollen og dette fører til at transaksjonen blir forsinket eller ikke kan gjennomføres, vil dette ansees som mislighold av avtalen og gi selger rettigheter etter avhendingslova kapittel 5. I tilfeller der selger ikke bidrar til gjennomføring av løpende kundekontroll underveis i oppdraget, er det selger som misligholder sine forpliktelser etter avtalen og gi kjøper rettigheter etter avhendingslovens kapittel 4. Partene er selv ansvarlige for eventuelle kostnader og ansvar dette kan medføre. Eiendomsmegleren eller eiendomsmeglingsforetaket kan ikke holdes ansvarlig for de konsekvenser dette vil kunne få for partene eller andre som har interesser i eiendomshandelen. Kjøper oppfordres til å innbetale kjøpesummen som ikke kommer fra låneinstitusjon i én samlet innbetaling fra egen konto i norsk bank. Megler har plikt til å melde fra til Økokrim om eiendomshandler som fremstår som mistenkelige. Melding sendes Økokrim uten at partene varsles.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Meglers vederlag

  Meglers vederlag er avtalt til: 55 000 (gitt salg til prisantydning) Markedsføring: 16 900 Tilrettelegging: 12 900 Oppgjør: 5 900 Øvrige kostnader: ca. 20 000 Dersom handelen ikke kommer i stand er følgende avtalt: intet salg, ingen regning.

  Oppdragsnummer

  04000124

  Stian Bruaas
  Partner | Eiendomsmegler MNEF
  Visning(er)
  Book privatvisning via kontaktskjemaet under.
  Meld meg på visning
  No items found.
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Torgny Segerstedts vei 69
  FYLLINGSDALEN

  Torgny Segerstedts vei 69

  3-roms toppleilighet | Vestvendt balkong & nydelig utsikt | Nytt bad 2020 | Varmtv. & varme inkl. i husleie | Parkering

  Link til kart
  60.341252
  5.285018

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Stian Bruaas
  Stian Bruaas
  Partner | Eiendomsmegler MNEF