04000123
SOLGT
kr 2 890 000,-
25152
m2
115
m2
NYBORG

Liaflaten 136A

4-roms toppleilighet med panoramautsikt fra solrik takterrasse - Fast parkeringsplass - 2 bad + vaskerom - BØR SEES!

Prisantydning
kr 2 890 000,-
Totalpris
kr 3 634 142,-
P-rom
115
m2
BRA
115
m2
Tomtareal
25152
m2
SOVEROM
3
BOLIGtype
Andelsleilighet
eiertype
Andel
etasje
6
felleskostnader
kr 6 786,- pr. mnd.
fellesgjeld
kr 736 332,-
Byggeår
1979
Steffen Bilsbak
Steffen Bilsbak
Eiendomsmegler MNEF
Visning(er)
7/2/2023
,
17:00
-
19:20
Meld meg på visning
Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Objektbeskrivelse

Om eiendommen

Adresse

Liaflaten 136A, 5132 NYBORG

Eiendomsbetegnelse

Kommune: Bergen
Gnr. 207
Bnr. 131
Snr. 0
Knr. 4601

Eierform

Andel

Kort om eiendommen

Nordic bolig v/Steffen Bilsbak har gleden av å presentere denne romslige og lyse familieboligen! Barnevennlig og tilbaketrukket beliggenhet med gangavstand til dagligvare, bussholdeplass, barnehage og skole. Kort avstand til nydelige turmuligheter, kjøpesentre og restauranter. Lys og luftig 4-roms leilighet med praktisk planløsning. Boligen strekker seg over to etasjer med en nydelig takterrasse i øverste etasje. Solrik, usjenert, panorama!
Kort om eiendommen:

 • Takterrasse på over 23 kvm
 • 3 gode soverom
 • Romslig kjøkken med spiseplass
 • Mange store vindusflater
 • God garderobeplass + bodareal Boligen holder generelt eldre standard men er godt holdt med lite tegn til slitasje. Perfekt mulighet til å skape sin egen perle!
  Velkommen til visning!

  Innhold

  Areal og fordeling pr etasje 5.etg: 41 kvm BRA / 41 kvm P-rom 6.etg: 74 kvm BRA / 74 kvm P-rom Leiligheten går over to plan og følgende rom er inkludert i P-rom: 5.etg: Entré/trappegang, vaskerom, bad og 2 soverom. 6.etg: Trappegang, bad, soverom, kjøkken og stue. I tillegg medfølger 2 stk. eksterne boder på henholdsvis 3,1 kvm og 3,3 kvm i 4. etg, samt 1 stk. fast parkeringsplass på felles parkeringsplass med mulighet for el-bil lader.

  Byggeår

  1979

  Beskrivelse av tomt

  Felles eiet tomt. Tomten er felles for borettslaget. Tomten er pent opparbeidet med asfalterte og støpte veier/trapper, belegningsstein, diverse beplantninger, plenarealer, diverse støttemurer, lekeplass, sittegrupper og blomsterkasser, samt biloppstillingsplasser og gjesteparkering.

  Tomtetype

  Eiet

  Tomteareal

  25152.1m²

  Byggemåte

  Informasjon om byggemåte er hentet fra tilstandsrapport utført av takstmann Ian Lilletvedt: Grunn og fundamenter: Grunnmur og bærende konstruksjoner i hovedsak av betong. Fundamentert på ukjent byggegrunn. Bygget er oppført med støpt gulv mot grunn. Yttervegger: Yttervegger av betong/trekonstruksjoner. Fasaden er kledd med fasadeplater og liggende trekledning. Takkonstruksjoner: Flatt tak. Gulvsystemer: Etasjeskillere av betong. Tilstandsgraden definerer tilstanden på diverse ting og rom i boligen etter dagens standardkrav. Tilstandsgrad 0: Ingen symptomer Tilstandsgrad 1: Svake symptomer TIlstandsgrad 2: Middels kraftige symptomer Tilstandsgrad 3: Kraftige symptomer (også sammenbrudd og total funksjonssvikt) Følgende har fått tilstandsgrad 2: Bad 6. etg: - Helhetsvurdering Vaskerom 5. etg: - Helhetsvurdering Loft: - Konstruksjonsoppbygging - Takkonstruksjonen er lukket, og det er ikke kjent hvordan oppbyggingen er utført. Erfaringsmessig betraktes slike konstruksjoner som fuktrisikokonstruksjoner. Innvendige trapper: - Trappen har åpninger på mer enn 0,10 meter. Etasjeskiller: - Det er registrert skjevheter i stue, hvor forskjellen mellom høyeste og laveste punkt er målt til 21 mm. Tekniske anlegg, VVS anlegg: - Vannrør - Vannrør av kobber som er fra boligens opprinnelige byggeår er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsakelig vurdert ut ifra alder. Restlevetiden er usikker. - Avløpsrør - Avløpsrør som er fra boligens opprinnelige byggeår er vurdert til å ha en alder som tilsier at anbefalt brukstid er passert. TG2 er i dette tilfelle hovedsakelig vurdert ut ifra alder. Konsekvens er usikker restlevetid. Elektrisk anlegg: - Forenklet vurdering av det elektriske anlegget - Det er kun fremlagt samsvarserklæring på deler av utførte arbeider på det elektriske anlegget. Kursoversikt er ikke oppdatert (ikke maskinskrevet). Med bakgrunn i TG2 bør det gjennomføres en utvidet el-kontroll av en kvalifisert elektrofaglig person. Yttervegger inkl. fasader og konstruksjon: - Fasader ink. kledning - Stedvis kort avstand fra underkant av kledningen til terrenget. Forholdet kan gi forkortet levetid på nedre del av ytterkledningen. Forholdet bør holdes under oppsikt. Balkonger, terrasser, veranda etc: - Takterrasse - Rekkverkshøyden er under 1,0 meter. Følgende har fått tilstandsgrad 3: Bad 5. etg: - Helhetsvurdering For utfyllende informasjon om boligens tilstand se tilstandsrapport som er vedlagt salgsoppgaven. Merk; en bryter ved terrassedøren er løs. Dette er ikke bemerket i tilstandsrapporten.  

  Adgang til utleie

  Med godkjennelse fra styret kan andelseieren overlate bruken av hele boligen til andre for opptil tre år dersom andelseieren selv, eller personer nevnt i brl § 5-6 første ledd nr. 3, har hatt bosted i minst ett av de to siste årene. Godkjenning kan kun nektes dersom det foreligger saklig grunn eller dersom brukeren ikke kunne blitt andelseier.

  Oppvarming

  Elektrisk oppvarming med panelovner. Mulighet for å montere skorstein med peisovn i forbindelse med oppgradering av taket i borettslaget. Det opplyses for ordens skyld at det ikke er varmekilder i alle rom.

  Energimerke

  Energimerking er utført av selger og er estimert fra www.energimerking.no. Avvik kan forekomme.

  Diverse

  Hvitevarer som er på kjøkken under visning medfølger i handelen. Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter og er ikke kontrollmålt av megler. Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen. Arealopplysninger om P-rom/S-rom/BRA/BTA m.v. er hentet fra vedlagt tilstandsrapport. Det gjøres oppmerksom på at klassifiseringen av arealer er gjort i samsvar med NS3940 med rominndeling fra tilstandsrapport, dagens faktiske bruk av rom er derfor lagt til grunn uavhengig av om bruken er godkjent av bygningsmyndighetene. Faste løpende kostnader: For aktuell bolig vil dette blant annet være strøm etter forbruk, felleskostnader, innboforsikring etc. Dyrehold: • Styret kan tillate hundehold etter søknad • Tillatelse gis under forutsetning av at: 1. Hunden ikke forstyrrer naboer / andre ved støyende atferd som bjeffing. 2. Det er båndtvang i borettslagets eiendom. 3. Eier er forpliktet til å ta opp etterlatenskaper og legge det i bosset. • Det er ikke tillatt å holde katt

  Radonmåling

  Fra og med 1. januar 2014 må alle som leier ut bolig ha gjennomført radonmåling av boligen og kunne fremvise dokumentasjon på at radonnivåene er forsvarlig. Kravet gjelder alle typer utleieboliger, både de som leies ut av det offentlige, virksomheter og private, inkludert leiligheter og hybler i tilknytning til egen bolig. Også institusjoner o.l. omfattes dersom beboerne betaler leie.

 • Offentlige forhold

  Tinglyste heftelser og rettigheter

  Borettslaget har lovbestemt første prioritets pant (legalpant) i andelen for opptil 2 x folketrygdens grunnbeløp (2G). Pantet dekker borettslagets krav på felleskostnader og andre krav borettslaget kan knytte til andelseieren. På grunnboksbladet til borettslagets eiendom er det tinglyst pant for borettslagets fellesgjeld og andelseiernes borettsinnskudd. Grunnboksbladet er tilgjengelig for gjennomlesning på meglers kontor. Bare andelseiere i boligbyggelaget og bare fysiske personer (enkeltpersoner) kan være andelseiere i borettslaget. Ingen fysiske personer kan eie mer enn én andel. Bare personer som bor eller skal bo i boligen kan bli sameier i andelen. På eiendommen er det tinglyst følgende heftelser og rettigheter som følger eiendommens matrikkel ved overskjøting til ny hjemmelshaver: Dok.nr. 2058568 av 03.02.2020. Bestemmelse om vannledning over eiendommmen. Dok.nr. 2058601 av 03.02.2020. Bestemmelse om rett på eksisterende vei over eiendommen. Dok.nr. 221975 og 2220099 av 23.02.2021. Bestemmelse om nettstasjon ved Liaflaten og Flaktveitbotn.

  Ferdigattest / Midlertidig brukstillatelse

  Megler har tilskrevet Bergen kommune og fått opplyst følgende: Det foreligger ferdigattest vedrørende "Nybygg" datert 07.01.1980. Følgende rom i boligen er innredet og tatt i bruk men ikke søkt om hos kommunen, og heller derfor ikke godkjent for varig opphold: Tidligere innvendig bod i 6. etg. er fjernet. Denne var plassert mellom bad og stue. Arealet er benyttet for å utvide bad og stue. Kjøper påtar seg risikoen for fremtidig fortsatt bruk og eventuelle pålegg, for alle ovennevnte ulovlige forhold, herunder risikoen for om bruken lar seg godkjenne, og alle kostnader forbundet med dette. Det kan være krav i lov, forskrift og planverk som ikke er eller kan oppfylles, i så fall vil kommunen kunne kreve at evt. rom settes tilbake til opprinnelig godkjent stand.

  Regulerings- og arealplaner

  Eiendommen er regulert til "Terrassehus" ifølge Bergen kommune. Reguleringsplaner på grunnen: PlanID: 3690000. Plannvan: Åsane. Gnr 207 Bnr 1, 2 mfl., Flaktveit, LI felt I. Ikrafttrådt: 29.10.1976. Dekningsgrad: 92,2%. PlanID: 64420000. Plannavn: Åsane. Gnr 207 Bnr 59 mfl., Liavegen, Boliger. Reguleringsformål: PlanID: 64420000. Reguleringsformål: 3020 - Naturområde - grønnstruktur. Dekningsgrad: 5,6%. PlanID: 64420000. Reguleringsformål: 2011 - Kjøreveg. Dekningsgrad: 1,0%. PlanID: 64420000. Reguleringsformål: 2018 - Annen veggrunn, tekn. anl. Dekningsgrad: 0,8%. PlanID: 64420000. Reguleringsformål: 2012 - Gate med fortau. Dekningsgrad: 0,4%. PlanID: 64420000. Reguleringsformål: 1113 - Boligbeb. - blokkbebyggelse. Dekningsgrad: < 0,1% (7,4 m2). Hensynssoner Faresone i kommuneplanen: PlanID: 65270000. Hensynssonetype: KpFareSone. Beskrivelse: Aktsomhetsområder for steinsprang, jord- og flomskred og snøskred. Dekningsgrad: 86,4%. Hensynssoner Gul støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000. Hensynssonetype: KpStøySone. Beskrivelse: Vei støy - gul sone. Dekningsgrad: 23,6%. Hensynssoner Rød støy i kommuneplanen: PlanID: 65270000. Hensynssonetype: KpStøySone. Beskrivelse: Vei støy - Rød sone. Dekningsgrad: 2,9%. Godkjente tiltak i nærheten av eiendommen: Eiendom: 207/131. Bygningstype: Transformatorstasjon. Status: Rammetillatelse. Dato: 03.07.2019. (Liaparken). Eiendom: 207/59. Bygningstype: Store sammenb. boligbygg på 5 etg. el. mer. Status: Igangsettingstillatelse. Dato: 17.06.2020. (Liaparken). Eiendom: 207/59. Bygningstype: Garasjeuthus anneks til bolig. Status: Igangsettingstillatelse. Dato: 17.06.2020. Av basiskart som følger vedlagt salgsoppgaven fremkommer det et skravert områder i forkant av leilighetsbygget. Dette indikerer byggemeldte bygg eller bygg under oppføring. I forbindelse med oppføring av nye bygg etc. kan/vil det forekomme byggestøy, støv og tilhørende ulemper i en byggeperiode.

  Vei, vann og avløp

  Eiendommen er tilknyttet offentlig vei, vann og avløp via private stikk- og fellesledninger. Vi gjør oppmerksom på at private ledninger og vedlikeholdes for eiers regning. For private fellesledninger er det normalt tilknyttet solidarisk vedlikeholdsplikt.

  Borettslag

  Borettslag

  Libakken Borettslag

  Om borettslag

  Libakken Borettslag består av i alt 88 enheter fordelt på: 16 stk 2-roms, 42 stk 4-roms og 30 stk 5-roms leiligheter.

  Org.nr.

  953359057

  Andelsnummer

  87

  Forretningsfører

  Bob Bbl

  Forkjøpsrett

  Øvrige andelseiere i borettslaget og dernest medlemmer av boligbyggelaget har forkjøpsrett. Forkjøpsretten lyses ut i etterkant av budaksept.

  Sikringsordning

  Et borettslag er organisert som et selskap, dette innebærer at dersom noen av andelseierne ikke betaler sine fellesutgifter må borettslaget selv ta tapet og fordele det på de øvrige andelseierne. Man kan på denne måten bli tvunget til å betale dersom andre ikke betaler sine fellesutgifter. For å hindre at dette skjer er borettslaget tilknyttet en sikringsordning som dekker borettslagets tap i en fastsatt periode, dersom noen av andelseierne ikke betaler sin fellesutgifter. Boligselskapet har inngått avtale om forskutterte felleskostnader med Klare Finans AS. Borettslaget er dekket av Klare Finans AS, www.klarefinans.no. Laget er sikret mot tap som følge av at en andelseier ikke betaler sine felleskostnader, etter gjeldende vilkår. Avtalen om sikring er gyldig til den sies opp av en av partene.

  Styregodkjennelse

  Ny eier skal godkjennes av styret før overtagelse. Det gjøres oppmerksom på at kjøper selv bærer risikoen for å bli godkjent av styret og at boligen ikke kan ikke tas i bruk før godkjennelse foreligger. Godkjenning kan kun nektes på saklig grunnlag.

  Borettslagets forsikringsselskap

  Gjensidige Forsikring ASA

  Polisenummer felles forsikring

  89225677

  Område

  Beliggenhet

  Boligen ligger fantastisk til i byggets øverste etasje med en takterrasse med en vidstrakt utsikt som kan gjøre mange besøkende misunnelig. Her ligger en usjenert og pent til, tilbaketrukket fra støy og bilveier. Boligen har parkering på oppsiden av leiligheten mot Flaktveit, hvor en kan komme seg inn i leiligheten uten å måtte gå alle trappene. Boligen hører til et meget attraktivt borettslag i hjertet av Nyborg, sentralt i Åsane. Fra boligen har en gangavstand til både bussholdeplass med hyppige avganger, Kiwi-butikken like ved og næringsparken ved Industrihuset. Området byr på et godt aktivitetstilbud til de fleste gjennom et aktivt idrettsmiljø og diverse foreninger, samt barnehager og skoledekning lokalt i området. Det er også veldig kort avstand til diverse aktiviteter for barn som Baluba og Trampolinepark. Nabolaget er svært barnevennlig med bilfri vei til både barnehage og barneskole. Nærområdet byr på både stier og gangveier tilbaketrukket fra biler og et stort utvalg av lekeplasser, turmuligheter og andre aktivitetsmuligheter. Turen via Hjortland, opp til Vikinghytten og videre mot Byfjellene er en populær turløype blant turgåere. Ellers er turområdene rundt både Veten/Høgstefjellet og Rollandsfjellet/Storsåta meget attraktivt. For de som foretrekker trimmen innendørs er det et utvalg av treningssentre i området, blant annet Nr1 Fitness eller nye S Camp som begge er innen gangavstand. Fra boligen er det kort kjøretid eller busstur til området rundt kjøpesentrene Gullgruven, Horisont og Åsane Storsenter hvor en stort sett får dekket alle behov enten det er bibliotek, legevakt, apotek, matvarebutikker, shoppingmuligheter, restauranter eller annet. Dersom en har noen særlige ønsker er det en kort kjøretur til Bergen sentrum.

  Adkomst

  Ved å trykke på kartet i Finn-annonsen får du enkelt tilgang til en reiserute fra din startdestinasjon til eiendommen.

  Parkering

  Fast parkeringsplass på felles utvendig parkering. Mulighet for montering av el-bil lader.

  Bebyggelse

  Nærområdet består i hovedsak av blokkbebyggelse og rekkehus. Området er bestående av flest familieboliger.

  Økonomi

  Prisantydning

  kr 2 890 000,-

  Fellesgjeld

  kr 736 332,-

  Omkostninger

  2 890 000,- (Kjøpesum) 736 332 ,- (Fellesgjeld) ----------------------------------------------------- Omkostninger: 480,- (Tingl.gebyr pantedokument) 480,- (Tingl.gebyr skjøte) 6 850,- (Boligkjøperforsikring (valgfritt)) ----------------------------------------------------- 7 810,- (Omkostninger totalt) ----------------------------------------------------- 2 897 810,- (Kjøpesum inkl. omkostninger) 3 634 142,- (Kjøpesum + omkostninger + fellesgjeld)

  Totalpris inkl omk

  kr 3 634 142,-

  Formuesverdi primær

  kr 925 828,- pr. 2021

  Formuesverdi sekundær

  kr 3 332 980,- pr. 2021

  Info formuesverdi

  For at boligen skal anses som primærbolig forutsettes det at eier har sin folkeregisteradresse her. Andre boligeiendommer vil skattemessig bli behandlet som sekundærboliger, med unntak for eiendom som er regulert som fritidsbolig, og brukes som dette av eier. Info om formuesverdi er hentet fra altinn.no. Formuesverdien justeres normalt årlig. Se www.skatteetaten.no for mer informasjon om fastsettelse av formuesverdien.

  Andel fellesformue

  kr 61 887,-

  Felleskostnader

  kr 6 786,- pr. mnd.

  Felleskostnader inkluderer

  Inkludert i felleskostnader er renhold, kabel-tv og internett, renter og avdrag på lån, driftskostnader, avsetning til generelt vedlikehold, vaktmestertjenester, kommunale avgifter og eiendomsskatt, samt byggforsikring. Det gjøres oppmerksom på at en eventuell renteøkning, vedlikeholdsarbeid eller andre tiltak som iverksettes av borettslaget kan medføre økning i fellesgjeld/felleskostnadene. Styreleder opplyser at det ikke foreligger noen konkrete planer om økning i utgiften. Det er dog normalt at det foretas en årlig indeksregulering av felleskostnadene.

  Lånebetingelser fellesgjeld

  Bank: Fana Sparebank Eiendomsfinansiering Lånenr.: 34118404752 Lånebeskrivelse: Fana Sparebank - 2 Lånetype: Annuitetslån Rentesats: 3,65% Andel av saldo: 736 332,07 Innfrielsesdato: 09.12.2052

  Regnskap

  Regnskapet for 2021 ble oppgjort med et positivt resultat på kr. 1 205 191,-. Borettslaget har per 31.12.2021 disponible midler på kr. 5 299 430,-. Kopi av budsjett og siste årsregnskap følger vedlagt i salgsoppgaven.

  Øvrige kjøpsforhold

  Betalingsvilkår

  Fullt oppgjør (kjøpesum og omkostninger) skal være disponibelt på meglers klientkonto innen overtakelse. Normalt innebærer dette at fullt oppgjør må være innbetalt på meglers klientkonto senest to virkedager før avtalt overtakelsesdato.

  Overtagelse

  Overtakelse etter avtale. Vennligst spesifiser ønsket overtagelse ved budgivning. Mellom budaksept og tidspunkt for overtagelse vil det ikke være anledning til å besiktige boligen. Vi anbefaler derfor at interessenter tar nødvendige mål etc. på visning.

  Budgivning

  Bud kan trygt og enkelt legges inn elektronisk med bank-ID via nettannonsen (finn.no eller digital salgsoppgave) ved å trykke på "Gi bud" knappen. Megler er forpliktet til å legge til rette for en forsvarlig avvikling av budrunden. Bud kan derfor ikke ha en akseptfrist på mindre enn 30 minutter fra budet inngis og minimum kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Om du vil øke budet ditt gjør du det helst også ved å trykke på "Gi bud" knappen i nettannonsen. Er du forhindret fra dette kan budøkning formidles til megler via e-post eller SMS. Når du har lagt inn bud vil megler bekrefte at budet er mottatt. Kontakt megler dersom du mot formodning ikke mottar slik bekreftelse innen kort tid etter at bud er inngitt. Megleren holder deg også oppdatert om andre bud som kommer inn. Det er viktig at du gjør deg kjent med all informasjon om boligen, og at du har spurt om det du eventuelt lurer på, før du legger inn et bud. Ikke nøl med å ta kontakt med megler dersom du har spørsmål til budgivning.

  Avhendingsloven

  Eiendommen selges etter reglene i avhendingsloven. Eiendommen skal overleveres kjøper i tråd med det som er avtalt. Det er viktig at kjøper setter seg grundig inn i alle salgsdokumentene, herunder salgsoppgave, tilstandsrapport og selgers egenerklæring. Kjøper anses kjent med forhold som er tydelig beskrevet i salgsdokumentene. Forhold som er beskrevet i salgsdokumentene kan ikke påberopes som mangler. Dette gjelder uavhengig av om kjøper har lest dokumentene. Alle interessenter oppfordres til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis. Kjøper som velger å kjøpe usett kan ikke gjøre gjeldende som mangel noe han burde blitt kjent med ved undersøkelsen. Dersom det er behov for avklaringer, anbefaler vi at kjøper rådfører seg med eiendomsmegler eller en bygningssakyndig før det legges inn bud. Hvis eiendommen ikke er i samsvar med det kjøperen må kunne forvente ut ifra alder, type og synlig tilstand, kan det være en mangel. Det samme gjelder hvis det er holdt tilbake eller gitt uriktige opplysninger om eiendommen og dette har virket inn på avtalen. En bolig som har blitt brukt i en viss tid, har vanligvis blitt utsatt for slitasje og skader kan ha oppstått. Slik bruksslitasje må kjøper regne med, og det kan avdekkes enkelte forhold etter overtakelse som nødvendiggjør utbedringer. Normal slitasje og skader som nødvendiggjør utbedring, er innenfor hva kjøper må forvente og vil ikke utgjøre en mangel. Boligen kan ha en mangel dersom det er avvik mellom opplyst og faktisk areal, forutsatt at avviket er på 2% eller mer og minimum 1 kvm. Ved beregning av et eventuelt prisavslag eller erstatning må kjøper selv dekke tap/kostnader opptil et beløp på kr 10 000 (egenandel). Dersom kjøper ikke er forbruker selges eiendommen «som den er», og selgers ansvar er da begrenset jf. avhl. § 3-9, 2. pktm. Informasjon om kjøpers undersøkelsesplikt, herunder oppfordringen om å undersøke eiendommen nøye, gjelder også for kjøpere som ikke anses som forbrukere.

  Boligselgerforsikring

  Selger har tegnet boligselgerforsikring som dekker selgers ansvar etter avhendingsloven begrenset oppad til kr. 10.000.000,-. I forbindelse med tegning av boligselgerforsikring har selger utarbeidet et egenerklæringsskjema som er vedlagt salgsoppgaven. Interessenter oppfordres til å gjøre seg kjent med innholdet i dette før budgivning.

  Boligkjøperforsikring

  Megler anbefaler kjøper å tegne boligkjøperforsikring ved kjøp av denne boligen. Dette er en rettshjelpsforsikring som gir trygghet og profesjonell juridisk hjelp dersom det oppdages uventede feil eller mangler ved boligen de neste fem årene. Boligkjøperforsikring tegnes senest på kontraktsmøtet. Ta kontakt med megler eller gå inn på www.buysure.no for ytterlig informasjon.

  Lovpålagte tiltak mot hvitvasking

  Eiendomsmeglere er underlagt lov om hvitvasking og tilhørende forskrift/rundskriv, og er forpliktet til å rapportere til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Meglerforetaket har plikt til å gjennomføre kundetiltak (ID kontroll, avklaring pep, kontroll av reelle rettighetshavere og å innhente informasjon om kundeforholdets formål og tilsiktede art). Kundetiltak skjer løpende av alle parter i handelen. Hvis kundekontroll ikke lar seg gjennomføre, vil meglerforetaket ikke kunne etablere kundeforholdet, bistå med handelen eller foreta oppgjør. Det godtas kun inn- og utbetaling fra norsk finansieringsinstitusjon.

  Personopplysningsloven

  I henhold til personopplysningsloven gjør vi oppmerksom på at interessenter kan bli registrert for videre oppfølgning.

  Oppdragsnummer

  04000123

  Steffen Bilsbak
  Eiendomsmegler MNEF
  Visning(er)
  7/2/2023
  ,
  17:00
  -
  19:20
  Meld meg på visning
  Takk for din påmelding. Velkommen på visning.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.

  Kart

  Liaflaten 136A
  NYBORG

  Liaflaten 136A

  4-roms toppleilighet med panoramautsikt fra solrik takterrasse - Fast parkeringsplass - 2 bad + vaskerom - BØR SEES!

  Link til kart
  60.469018
  5.349686

  Meld interesse

  Takk. Vi kontakter deg så snart vi kan.
  Oops! Something went wrong while submitting the form.
  Steffen Bilsbak
  Steffen Bilsbak
  Eiendomsmegler MNEF